• Anonym

    Bröstförstoring - proforma clinic

    Hej Igen!!
    Kollade upp proforma.
    De tar 58.000 kr för bröstförstoring+lyft.Då ingår övernattning på kliniken m full pension,de står för resa upp till 2000 kr inom Norden.
    Låter ju helt ok.
    Frågade dem om det var samma pris om man ville ha gelehallon implantat och det var det
    Vet ni om de använder sig av det här knottriga materialet?som minskar risken för kapselbildning?
    Vad är snyggare och framför allt skillnaden på droppformade och runda implantat?
    Kollade även upp Victoriakliniken och fick ett jättetrevligt mail tillbaka.Det kändes mer personligt där,bara känslan!om man ska ta finansieringen via medical fianance,tror ni det gör ngt om man har huslån etc.Dessvärre står jag helt ensam på lånen.Har inte fast jobb utan springvikkar inom handikappomsorgen.Blir jätteorolig att jag inte ska få lån,nu när jag nästan bestämt mig.Vet inte NÄR bara.Har en pojke som är 1.5 år.Funderar på att vänta ett år då han är lite större.

  • Anonym

    jag märkte ingenting när jag blev sövd, de gav mig lite medel i armen som var smärtstillande och så tog det nått annat och då frågade jag: ska ni inte söva mig snart? då minns jag att hon sa det gr jag nu. Sen minns jag inte ett dugg förrän jag vaknade. KÄndes inte att man blev sövd eller så, det var som att släcka en lampa bara. När jag vaknade mådde jag väldigt illa och fick ligga med syrgas ganska länge på dagen, och mådde även dåligt på natten. Men dagen efter mådde jag toppen. Tog inte några smärtstillande över huvudtaget och levde normalt på en gång. Men det  är väldigt individuellt, och verkar också bero på hur mkt man lägger in och var de lägger snittet. Min kompis lade in dubbelt så mkt som mig via armhålan och hon var sängliggande en vecka och åt en massa smärtstillande.


    Anonym (rädd) skrev 2008-06-03 12:17:06 följande:
    Jag skall göra en bröstförstoring hos Proforma på onsdag och opereras av CalleJag har aldrig blivit sövd och är rädd för det....Kan någon berätta hur det känns....är det som att sova länge eller kort rid?Känns det läskigt när man somnar?Sen undrar jag, hur ont har man när man vaknar??hur lång tid tar det innan man kan röra sig typ att tvätta håret och så?
Svar på tråden Bröstförstoring - proforma clinic