Inlägg från: mintchocolate |Visa alla inlägg
  • mintchocolate

    Hade Gry Forsell hängtuttar?

    Varför hacka på någons utseende för något hon inte kan rå för? Börja snacka om axelbredd, inte klokt! Är ni perfekta till utseendet själva? Okej om man tycker att t.ex. silikonbröst är fult, men det är ju något som personen i fråga har valt. Breda axlar är något man är född med och lite svårt att göra något åt.

    Håller med Anna-Klara, men vill även lägga till att jag inte tycker att NÅGON behöver granskas, varken män eller kvinnor. Om kvinnor granskar mer, är det för att många tjejer har så svårt att hålla käften om andras utseenden!

  • mintchocolate
    supersemlan skrev 2008-05-16 15:32:56 följande:
    Nej, kvinnor granskas mer helt enkelt därför att useendet är en viktigare tillgång för kvinnor än för män - vi värderas i mycket högre grad efter ytan än vad som är fallet för män, vilket bevisas av den här tråden bland annat.
    I vilket fall som helst blir jag trött på att folk måste bedöma andra människors utseenden överhuvudtaget.
  • mintchocolate

    "Jag (Kan ju bara prata för mig själv) är INTE perfekt på låååånga vägar, minst 30 kilos övervikt (Iofs gravid), hängtuttar ner till fötterna, stor näsa, tunt hår osv... MEN, måste man vara perfekt för att ha en åsikt om andra människors utseende??

    OFTA beror breda axlar på träning så det behöver absolut inte vara något man föds med.
    Hade Gry haft hängtuttar hade hon inte rått för det heller, men det går tydligen jävligt bra att diskutera det ändå."

    Nej, man behöver inte vara perfekt för det, men oftast är det folk som är missnöjda med sig själva, som letar fel på andra. Finns ingen som är perfekt förresten.

    Vem har sagt att det går bra att diskutera hennes eventuella hängtuttar? Var påståendet riktad till någon speciell?
    Nu tycker jag visserligen att hon får skylla sig själv lite om folk kommenterar hennes bröst med tanke på att hon valde att visa upp dem på det sättet.

Svar på tråden Hade Gry Forsell hängtuttar?