Inlägg från: Spicy woman |Visa alla inlägg
  • Spicy woman

    Knasiga saker man trodde på när man var liten.

     När jag var liten, så trodde jag att i kassettbanden bodde det små människor. Så jag hade i sär flera band. För jag skulle rädda dem.

    Måste tänka lite mer vad jag trodde .

  • Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.
  • Spicy woman
    Birgitta2 skrev 2008-05-19 12:01:11 följande:
    Och jag gick länge länge och tittade på plasten i fönstrena när man byggde nya hus. Jag undrade så himla mycket när plasten blev glas. Jag förstod inte att plasten var skydd och att de byttes ut mot glasskivor. En eftermiddag satte jag mig på vakt vid ett nybygge. Och satt där länge, i många timmar. Men jag blev hungrig och gick hem. Nästa jäkla morgon var det riktiga fönster där plasten suttit och jag hade missat hela förvandlingen!!!
    Vilken osis.
  • Spicy woman

    Jo sådana där tjockpannkakor man fick i skolan. Blev jag i lurad att de var gjorda på krokodilägg. Det var därför de var tjocka.

  • Spicy woman
    TinaB 77 skrev 2008-05-19 12:21:10 följande:
    Jag trodde att om man åt äpplekärnor och sedan tuggade i sig jord så skulle det växa träd i magen på mig Och så trodde jag att clownen som jag hade på mitt rum skulle vakna till liv under natten och va en elak clown så den tog jag ur rummet när jag skulle sova..,hade nog sett lite på någon film jag inte borde sett....
    Det var väl inte Det du såg på?
  • Spicy woman
    Borntobewild skrev 2008-05-31 00:35:05 följande:
    När jag va liten va jag helsäker på att man en dag bara gick på toa och så kom ett barn iställe för bajs!!Själv tjat jag om att moster hade bajsat ut kusinen på våran toalett!!
    Fast det känns ju som man bajsar på sig när barnet ska ut.
  • Spicy woman
    mrs Elliott skrev 2008-05-31 01:10:29 följande:
    ja mommo hon är en rolig prick,jag fick tro på mylingar ,gengångare och ..fosforspöket ( En man med hink på huvudet som red en stor häst och slog ihjäl folk med en spikklubba,han var självlysande) har faktiskt funderat på att skriva ner några av hennes historier.
    Ja gör det. Den där foforsspöket verkar intressant..
  • Spicy woman
    Beckah82 skrev 2008-06-08 00:06:51 följande:
    Knarkade du när du var liten?
    Japp tog en sil samma dag jag föddes.
Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.