Inlägg från: Semper73 |Visa alla inlägg
  • Semper73

    Knasiga saker man trodde på när man var liten.

    Kul tråd; jag känner mig manad att dela med mig av egna knasiga barn-tankar:

    Jag trodde att om man inte sov någonting på natten så skulle det växa ut spindelväv över hela ens kropp (hade sett det på något knasigt Staffan Westerberg-program). När vi ungar sen skröt för varann hur länge vi hade varit uppe, typ på nyårskvällen och någon sa att de hade varit uppe hela natten, då visste jag ju att han/hon ljög. Det fanns ju inget spindelnät...Listiga jag

  • Semper73

    Sen trodde jag stenhårt på "blodiga maria" också. Att om man stängde in sig i badrummet, släckte lampan och sa in i spegeln:
    -Blodiga Maria, tio gånger så skulle hon komma fram. Alla kände ju någon som hade blivit riven, eller skrämd på något vis.
    Faktum är så vågar jag nog fortfarande inte försöka...dumt att chansa....

  • Semper73
    Svar på #101
    Igloo79 skrev 2008-06-21 23:41:56 följande:
    Trodde när jag var liten att man hade ett visst antal ord lagrade. När man sa ett ord så förbrukade man det ur sitt lager. Sa jag till exempel hej, så hade jag kanske bara 999 hej kvar att säga.
    Hihi, jag trodde också på en variant av ovan. Jag trodde att alla på hela jorden tänkte på svenska, men pratade på sina egna språk (tyska, engelska osv).
  • Semper73

    Jag trodde att alla småfåglar ute i naturen var mina. Jag blev alltid så förvånad när alla fåglar flög sin väg när jag kom. "Det var ju bara jag?"

    Större fåglar som skator, kråkor, trastar etc var alla andras.

    Behöver jag tillägga att jag är ensambarn.

Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.