• merix

    Vasa - Kristinestad 9

    Grattis till de nyja jobben!!

    Jag har alltid drömt om att pröva jobba som en scripta men det får nog vänta några år före jag prövar det nu.
    Just nu är jag ganska nöjd med mitt nuvarande jobb.

    Tänkte pröva scrappa lite i dag. Har plockat bort allt som har varit på vårt matsalsbord nu äntligen och så har jag städat färdigt denna veckan. Om jag får lite frid och ro senare när jag har hämtat killen skall jag sätta mig och bli lite kreativ. Kanske sätter jag senare in någon bild av mina alster, om jag blir nöjd.

    FL har inte fungerat bra de senaste dagarna. Har haft problem att komma in och i bland kommer det bara en vit sida upp. Hoppas de har fixat det nu.

    Nu skall vi äta lite lunch och sen hämta killen. Har ledigt i dag så jag skall njuta lite i kväll. Sista avsnitet av Americas Next Topmodel och sen How to look good naked. Min favorit kväll.

  • merix

    Vet inte vad jag skall göra med flickan nu. Om hon sover 2 gånger per dag vaknar hon med en timmes mellanrum till ca 4 och sover till kanske 6. Sen om hon sover länge en gång på dan somnar hon runt 9 på kvällen och vaknar så 4 och somnar inte om. Orkar snart inte mera!!
    Borde sova nu medans hon sover men kan inte. Just typiskt. Annars gjorde jag en lo i går. Det gick ganska bra fast killen hängde över mig hela tiden. Men det är inte så fint som Miss G eller ni andra som scrappar dagligen. Skall till en hobbybutik i dag och se om det finns lite mera scrapp saker som jag vill använda. En sak som jag undrar är om ni använder bokstäver med lim på när ni skriver något på lo??

    Nu skall jag i duchen och sen tvätta lite. Har haft så lite i tvättkorgen på sistone.

  • merix

    Har inte kunnat följa med ESC nu i år för jag jobbar alla kvällar när det kommer i tv. I kväll har jag nattvakten så sitter här till 8 i morgon. I morgon skulle jag börja jobba kl 8 på kvällen men vi är bjudna på en inflyttningsfest så jag börjar jobba kl 10 i stället. Frågade chefen i dag om jag fick komma en timme senare men han sade att det är ok om jag kommer först 10. Har en så bra chef nu

    somnade kl 10 i morse och sov till halv 1. Det var så skönt men nu skulle jag kunna somna för natten på nytt.

    Det var vårfest på dagis i dag och vi var dit för att titta på när alla barnen sjöng och dansade. Min kille hade inget intresse att visa upp sig utan sprang runt dagisgården hela tiden och lekte med sin bästis.

    Nu skall jag jobba lite.....

  • merix

    Kommer ochså i håg när man satt i sitt rum och försökte att banda av radion. Då fanns extrem ochså. Vet inte om det finns mera.

  • merix

    jaha då var ESC slut för i år. Det gick inte så bra för Finland men det är ganska vanligt.

    Hittade en gammal låt som jag kommer ihåg......


    gillade den på sin tid

    Iolathe: Jätte fint hus som ni har köpt. Skulle ochså vilja ha men behöver ett rum till. Kanske man kan dela det ena rummet i två?

  • merix

    Ja vi kommer att ha det liknande ochså. Just nu har vi bara ett barnrum men när barnen blir lite större kommer vi att dela barnrummet och sen planerar vi att flytta köket in i vardagsrummet och göra nuvarande kök till ett rum.

    Har en timme kvar att jobba sen får jag åka hem och sova lite. Men måste tanka bilen på vägen hem kom jag just på

    Det har varit ganska lungt i natt för att vara lördagsnatt och eurovision. Men det är ju bara bra. Har kunnat titta på friends och annars lekt mycket på nätet.

  • merix

    Skulle vilja flytta lite närmare Finland men vet inte vart. Sen så vill inte karln missa jobbet heller så det blir lite svårt att åka själv. Vi har pratat om det att jag skulle åka bort och gå i skolan någonstanns i norden. Skulle då ta med mig 2 barn tror jag och sen skulle vi komma hit ganska ofta. Men som det ser ut nu blir det inte av.

    Grattis Tannrollet!!!

    Nu skall jag väcka lillan och hämta killen från dagis. Måste storhandla i dag men har inte lust.

  • merix

    Det med att flytta till finland har ofta kommit upp till diskution. Men det är så mycket som skall passa in. Karln vill inte åka före han vet vad han skulle kunna jobba med och så borde vi göra det nu medans barnen är små och inte har börjat skolan. Kanske vi borde skriva ett bra VC och börja skicka runt lite.

    Usch nu börjar jag längta hem när jag tänker på att flytta dit. I går när jag jobbade tittade jag på alla bilder från våra resor till Finland. Fick sån hemlängtan då.

  • merix

    iolante: Skulle vilja studer bokföring eller massage. Om jag skulle börja med massage får jag inget studiestöd eller lån så det går inte riktigt. Men skulle kunna börja med bokföring på distans. Det är nog mest det att bo lite närmare familjen som lockar mig.

    For i går och klippte mig. Det är så skönt att ha kort hår nu igen. Men svärmor tyckte att jag liknar min mamma och det var inte så kul. Men det gör inte så mycket. Det är så få som har träffat min mamma här.
    I dag skall vi träffa killens kompis efter dagis och leka lite. Skönt för dem att träffas efter dagis och få leka i fred. Nu måste jag stå upp från soffan. Har suttit här hela dagen nu. Somnade en stund och det var så skönt.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9