Inlägg från: annamanna |Visa alla inlägg
  • annamanna

    Vasa - Kristinestad 9

    funderar på att ta en "nattpromenad".. det är så himla varmt här inne så jag håller på att få spunk! uscha.
    Hade alla ungarna i duschen innan läggdags,så dom kanske kan sova gott.
    Testade oxå att lägga lilleman i egen säng, han har gnällt några gånger,men ligger nog kvar! Kanske det lyckas till slut ändå!

    Ska till hälsokostaffären imorrn och fråga efter DDS-pulvret,och eventuellt nåt åt williams tröga mage oxå.. och kanske lite vitaminer åt mig själv, så att jag kommer iform igen. Är rätt trött av mig fastän hb var helt ok.

  • annamanna

    iolanthe,

    jag började skratta när jag läste om gummistövlarna Rolig tös ni har!

    William använder hellre wc än pottan, vet inte varför.. men därför tar det lite längre somliga gånger då han ska välja mellan wc å pottan

  • annamanna

    huh,nu e vi tillbaka igen eller vi kom hem redan igår vid 22-tiden,men det tar en stund att läsa igenom 10-tals sidor

    Det var riktit roligt att vara på tractor pulling till Alahärmä, och pojkarna stortrivdes Fast jag å Vincent strosade runt området mest eftersom det var så hårt ljud. Svinkallt var det,men jag tror det var bara jag å maken som märkte det När vi for därifrån så var vi till Kimo och hälsade på lite kompisar som har grisfarm, så vi fick se kultingar och storgrisarna Sedan for vi till stugan i Nykarleby och sov. På måndagen blev det shopping i Jakobstad och på kvällen hälsade vi på syster med familj i Kantlax Där passade ungarna på att busa av sig
    På tisdagen blev det Jakobstad igen på förmiddagen,sedan till stugan och koka mat,vila middag och slöa lite Efter det gick maken och dom 2 äldsta och fiskade,medan jag och Vncent hälsade på min mommos gammelmoster som är 97 eller 98 år
    pigg å kry,bor i sommarstugan från juni-augusti

    Men nog är det som det säjs; borta bra men hemma bäst
    iofs tycker jag att det gick riktit bra fast det inte finns rinnande vatten tillgängligt, med tanke på dom 2 små.

  • annamanna

    grattis Strutin!

    iolanthe, håller fullständigt med, man kunde göra som man ville då man väntade första,men absolut inget som man vill då man väntar nästa Levande bevis sitter här Men det går nog bra ändå, det värsta jag upplevde var att jag mådde så himla illa i början att jag bara ville spy hela tiden, så vi bestämde att lillen fick vara hos dagmamman tills det gick över. Sedan blev det ju detdär med att lyfta, det går ju inte då läkaren säjer att man inte får..men jag gjorde ju nog det ändå om det bara lyckades
    Sedan måste man försöka orka hela dagen oxå,även om man är så trött att man bara ville sova. Men vet ni allihopa, det är nog värt det i slutändan iaf!

  • annamanna

    merix: inte jobba ihjäl dig nu! *bannas*
    Jag å barnen var ute på fm och plockade stenar till min trädgårdsfundering (eller jaaa, Vincent sov ju i vagnen), radade upp dom och fyllde på jord i rabatten Ska vara färdigt till dopet på lördagen, så man får väl lägga på ett kol.. Nå, det är nog nästan klart,lite påfyllning med småsten nu så får det duga så länge.. Kan inte riktit fatta att lillen sover ännu, vi gick ut 10.30 och jag har bara vaggat vagnen kanske 2-3 gånger.. Borde väl nog börja vakna och äta lite nu!
    Gubben ska släpa fram grävmaskinen sin nu och gräva bort lite ogräsjord och mossa framför huset, klippa gräsmattan och tvätta verandaräcket.
    Vi var till Närpes Biltillbehör igår för att handla mögeltvätt, och vi fick sista flaskan!! Vilken tur! Det är en sort som är både ekologisk och ofarlig för barn, så därför duger endast den. Men superbra på att rengöra verandaräcket med!
    Nu vakna lillen!

  • annamanna

    aina xenia: var ni på allvar ti ABC idag??
    Vi var oxå via, men då va he kö ända ut på gården... Så vi for hem tibax,bor ju bara ca 800 m ifrån Ni sko ha komi hit på kaffe iställe!
    Iofs sig så kanske vi nog int sko ha hunni me nå kaffe, för vi har städa som nå galningar idag,vi har dopkaffe här imorrn!
    Tänk att vår lilla bebis redan är 2 månader

    Nä nu ska jag no gå å sova, blir en lång dag imorgon oxå med allt ståhej. Dopet är först kl 18, men lär ju bli sent istället.. å med 2 småbarn..håhå.. Har bara så svårt att varva ner efter allt springas idag..

  • annamanna

    Nå nu har vi dopet bakom oss Var nog riktit roligt med kalaset efteråt, fast mycket ljud förstås..
    Det blev en liten Sam Vincent av vår pojke.. Sam efter pappa sin och Vincent efter typ..öh..nån då.. Iaf, han var himla snäll i kyrkan, smuttade bara liiiite på tuttflaskan som jag lyckligtvis hade med, annars hade nog min lillasyster fått panik Hon är inte alls van med barn
    Prästen skojade och var på riktit gott humör, och tur var det, för vår första arvinge sprang som en skottspole mellan bänkar, stolar och folk... *stööön* Dessutom pratade han med hög och klar röst... ojoj Sedan då vi kom hem till oss på dopkaffe så blev det ÄNNU värre, han har nog säkert sprungit 1000 km på en kväll! Och dessutom fick han moffa att springa oxå..

    Men alla var glada,vädret var fint så man kunde gå ut på trappan och svalka sig lite, smörgåstårtorna tog slut, kaffet är uppdrucket, bara disken kvar...
    Synd att flera av kopparna inte får tvättas i maskin...grr.. borde minnas det till nästa gång

  • annamanna

    merix: jo jag förstår nog det HAde sååå gärna haft er här oxå, men du ska nog inte resa nåt nu, ta det lugnt denna gång så kanske du slipper vistas på Vasa Centralsjukhus
    Ska skicka kort åt er sen så du får se alla

  • annamanna

    Andaloal: det ska stå såhär:

    "Kuinka voin poistaa tunnukseni"

    Jos haluat tunnuksesi ja käyttäjätietosi poistettavan lopullisesti Huuto.netistä, lähetä Huuto.netin ylläpidolle palautelomakkeen kautta tunnuksesi ja salasanasi. Salasanan avulla varmistumme siitä, että poistoa pyydät juuri sinä.

    Du hittar det under "ota yhteyttä" och sedan punkt 7, därefter under punkt 1.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9