• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • merix

    jaha då var ESC slut för i år. Det gick inte så bra för Finland men det är ganska vanligt.

    Hittade en gammal låt som jag kommer ihåg......


    gillade den på sin tid

    Iolathe: Jätte fint hus som ni har köpt. Skulle ochså vilja ha men behöver ett rum till. Kanske man kan dela det ena rummet i två?

  • annamanna

    Rena lyxen att sitta här medan 2 ungar sover sött ännu! Har fått bort lite räkningar betalade och skickat en beställning till Tyskland som legat och väntat på mig.

  • iolanthe

    Pyzzlan,

    Kan ju inte svara på varför andra inte trivs, men åtminstone jag skulle inte vilja flytta till en by på landet som jag inte har nån anknytning till. Vilket gjorde att vi valde mellan Singsby-Jungsund-Karperömrådet, eller Vikby-Tölby-Solf. Skulle aldrig kunna tänka mig att flytta t.ex. Replot eller Kvevlax eller ve och fasa till en kommun längre bort från Vasa än Korsholm, för då skulle man verkligen vara utböling.

  • iolanthe

    merix,

    Rummen är inte så stora, så blir nog smått att dela upp dom i två. Men vi har tänkt att ida får dela med en eventuell lillasyster/lillebror tills hon är större, så tar vi det ena rummet och det tredje så blir till F´s son och datorn.

    Och märker vi att det blir för litet så får vi väl sälja och köpa nåt större då. Svårare än så är det ju inte.

  • merix

    Ja vi kommer att ha det liknande ochså. Just nu har vi bara ett barnrum men när barnen blir lite större kommer vi att dela barnrummet och sen planerar vi att flytta köket in i vardagsrummet och göra nuvarande kök till ett rum.

    Har en timme kvar att jobba sen får jag åka hem och sova lite. Men måste tanka bilen på vägen hem kom jag just på

    Det har varit ganska lungt i natt för att vara lördagsnatt och eurovision. Men det är ju bara bra. Har kunnat titta på friends och annars lekt mycket på nätet.

  • Devania

    Strutin: Hui för bosnien-Herzegovina! Alltså BLÄÄ jag tyckte att deras var SÄMST! Cirkus.. Men, smaken är väl som baken ;)
    Jag gillade Armenien mest tror jag. Annars verkar 2008 vara Rysslands år, vinner både ESC och Hockeyn..

  • iolanthe

    Själv lyckades jag just och just hålla mig vaken tills det var Finlands tur, men efter det somnade jag och har inte sett mycket efter det. Jag vaknade när det var klart och ryssen sjöng, men inte var det många sekunder för jag har ingen aning om hur det låter.

  • mjauen

    Ja, smaken är nog som baken...Jag röstade på Bosnien-H o Spanien, lite knäppa låtar båda två

  • ALES

    Jag sov mellan låt nr 11 och 21 och låtarna före det var inget vidare. Lite bättre var det mot slutet då. Tyckte själv att alla sjöng så svagt, ville inte riktigt höra vad de sjöng. Jag såg förstås snabbgenomgången men det är så korta snuttar av låtarna så man får inte nån riktig uppfattning om dem.

    Men jag höll mig vaken under omröstningen, för schlagernörd som jag är, så hade jag ett eget röstningsschema som jag satt och fyllde i siffror på Alla siffror har jag inte med och pappret är bara att slänga, men ett bra sätt att hålla sig vaken är det.

    Vinnarlåten tyckte jag var helt OK och om man får vara elak är jag glad att Charlotte fick en så dålig placering som 18:e. Men oj, vad svenskarna ska analysera vad som gick snett nu

  • iolanthe

    Någon annan än jag som tycker att Wasalandia har helt sjukt biljettsystem??? Alltså 19 euro i inträde, det är ju inte klokt. Jag skulle gärna gå dit med ida så hon får åka karusell, springa runt och leka och äta en glass. Men ska vi gå dit båda två så kostar det ju 38 euro, för att en 1-åring ska få åka kaffekopp. Jag tycker det är så sjukt så det är inte sant.

    Och även för en vuxen eller ett äldre barn är det ju dyrt, det finns ju inte så mycket för äldre heller. Det mesta är ju för små barn, men dom far ju inte dit ensamma. Jag tycker verkligen att det borde vara så att man betalar några euro för att gå in och sen köper ett armband eller biljetter till det man vill åka i.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9