• mjauen

    Vasa - Kristinestad 9

    Millami: Låter som du sku ha det riktigt jobbigt nu. Sköt om dig!

    Pyzzlan: Glömde önska lycka till på sjukhuset!

    Nu åker vi bort till svärisarna så jag har knappast tid att kika in hit på ett par dar. Ha det så bra alla!

  • mjauen

    Hå hå, tillbaka från svärisarna.
    Tänk att det kan vara så tungt att vara borta fast man är dubbelt fler skötare! Albin har grinat ganska mycket (som vanligt) men när vi var på stan i Jeppis sov han närmare 3h så vi fick t.o.m äta lunch i lugn o ro. Minns inte när det hänt senast!
    Ja, igår började han gå oxå! 5 steg är det längsta han gått tror jag. Det är så roligt när han märker själv att han lärt sig nåt nytt, han blir så ivrig

    Ser ni har diskuterat hus en hel del här. Vi har kollat runt ganska mycket på olika hus o kommit fram till att vi nog vill ha ett helt nytt hus så vi får det precis som vi vill. Fast det blir inte aktuellt ännu på ett par år i alla fall.

  • mjauen

    iolanthe: Nog tycker jag att du kan ge bort kläder som är köpta på rea. Det är väl ingen skillnad? De är ju lika nya o fina ändå!

  • mjauen

    Lindi:
    Inte behöver du känna dig som en dålig förälder för att du tappar humöret. Det skulle ju vara omänskligt att inte göra det ibland, speciellt om man har feber o är trött. Hoppas du får vila lite idag.
    Jag har för mig att om febern inte ger med sig inom 3 dar ska man till läkaren(?) Om allt annat är bra vill säga, att han dricker o inte är helt slut.

    Vad ska man hitta på idag då det regnar? Borde egentligen städa men har ingen lust. Skulle helst bara vilja krypa ihop i soffan o se på en bra film

  • mjauen

    Pyzzlan: Jo, det var nog bra scrapväder idag. Synd bara att jag har slut på foton! Dessutom får man inget gjort när Albin är vaken. Gjorde ingenting i stället

  • mjauen

    Ja, vi provade cuplatondropparna me märkte nog ingen större skillnad. Tyckte det var mest jobbigt att blanda ut det med lite vatten o ge före varje måltid. Nästa gång kör vi nog på DDS-dropparna om det behövs.

    Vad brukar/har ni annars gett till mellanmål åt era 1-åringar? Tidigare gav jag bara fruktpuré eller naturell yoghurt blandat med lite fruktpuré, men nu behöver han nog mer än så. Har börjat ge en smörgås till o det tycker han om. Finns det nåt annat man kan ge för att variera lite?

  • mjauen

    Provade rela-dropparna oxå men ingen skillnad där heller. Är ganska säker på att han helt enkelt hade svårt att komma till ro. Då hjälper inga såna droppar tyvärr.

  • mjauen

    iolanthe: Tack för svaret! Nä, samma här - jag äter nog smörgås som mellanmål nästan varje dag. O så länge Albin äter nåt annat oxå o inte bara smörgås så är det väl bra.

  • mjauen

    Lindi: Då Albin var sjuk så både drack o åt han väldigt lite. Lite svårt att säga hur mycket vätska han fick i sig eftersom jag ammade då än, men från flaskan var det no inte nå mycket. O no klarade han sig ändå!

    ms17: Jo, havrefras är ju gott! Har gett honom ricecrisp en gång, men då han fick plocka i sig det ville han inte ha nån yoghurt.
    Jag funderade faktiskt en gång på att köpa hem havrefras från Sverige då vi var dit en gång för jag kunde inte hitta det nånstans här i Vasa. Men nu har jag sett att det finns på flera marketar.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9