• Karina 80

    Vasa - Kristinestad 9

    Go´morgon tjejer!

    Här blev det lekkompis både på dagen och kvällen. Antons farbror m.fam. kunde inte komma när vi hade 2års kalas. Men igår kväll var de på fotismatch hit till Vörå, så då passade de på att komma in med presenten innan de for hem. Anton är SÅ förtjust i deras son som är 8år. Han är precis som Anton till sättet, så de trivs så bra tillsammans. Synd bara att de bor i Gerby.

    Igår kväll var pappa och jag och cyklade 40km. Gick riktigt bra och toppen väder att cykla.

    Har inte hört nåt av syrran ännu om hon ska tvätta nå fönster idag. Anton och jag hade ju tänkt fara dit och sköta Simon så länge. Annars har vi inget skillt planerat idag.

    Får önska er alla en skön dag!

  • Karina 80

    Glömde ju, GRATTIS i efterskott Zarah Zofie!!

  • Karina 80

    Catsy & iolanthe: Jo, det där med kondition är en historia för sej. Önskar att den kunde komma tillbaka lika fort som den försvinner!! Jag har ju spelat fotboll tidigare, slutade när jag blev gravid. Då hade jag super bra kondition, men efter graviditeten har det varit svårt att hinna träna så pass mycket så man skulle komma tillbaka i samma form. Men jag mår helt enkelt inte bra om jag inte får röra på mej, jag har gjort det sedan riktigt liten och vuxit upp med det. Så jag mådde pyton under graviditeten och efter när man hade +20kg att jobba med!! Tränar gör jag oftast kvällstid när Timo kan sköta.

  • Karina 80

    Go´morgon tjejer!

    Hinner inte skriva så mycket nu. Vi ska fara till syrrans och hålla dem sällskap idag. Hennes sambo är på arbetsresa hela veckan.

    Håller med om att vi kunde ta en FL-träff snart. För min del spelar det inte så stor roll när det blir, gärna i juli månad när jag har semester. Blir ju svårt att få det att passa alla...många dagar/helger är ju redan planerade. Men, vi kunde ju försöka hitta nåt datum då det passar många.

    Lån ja, fy då, vi ringde banken igår om ännu ett lån...billån denna gång. Fick nog grönt ljus, så vi ska åka runt och kolla lite bilar vi hittat nästa vecka när Timo har semester.

    Nä, nu ska jag ta en pika-dusch och sedan ska vi åka iväg!

    Får önska er en trevlig dag!

  • Karina 80

    Hej på er!

    Nu har vi varit och lekt från oss hos systers.

    escorpito: Grattis till jobbet! Vet inte alls vad de säljer för produkter, måste googla sedan. Super snygg lekstuga också. Anton lekte jätte länge med sina kusiner idag i deras lekstuga. Han börjar vara i den åldern nu så han fattar vad man gör där! Blev också som Paris2006 nyfiken på vem du känner här i Vörå, jag bor ju här. Men jag kan inte komma på vem det skulle vara...

    Suck, här försöker vi räkna slantarna och se hur mycket vi kan tänka oss att betala i månaden på lån...men man blir ju bara deprimerad!! Man vill ju leva också och inte bara sätta alla pengar i mat och lån!!

  • Karina 80

    karatelinda: Du tyx ha många goda tips om lån osv. Har du andra goda tips att komma med? Jag lyssnar gärna, även om du jobbar på Nordea, för jag är ju kund där!! Du hade ju många bra tips att komma med när jag sökte jobb också! Du är mångsidig!!

  • Karina 80

    escorpito: Jaha, Lis-Marie Westerback?? Hon känner jag. De bygger hus nu i min hemby. Men de bor vel inte i Kaitsor nu? Eller har de flyttat? Hade för mej att de bodde i "Gula-byn"?! De har en kille (Isak) som är lite över 2år? Är vi inne på samma person då?

  • Karina 80

    Go´morgon på er!!

    Ser ut att bli härligt väder idag!! Timo är sista dagen på jobb idag, sedan får vi njuta av 4v. semester tillsammans!!

    escorpito: Var har ni köpt markiserna?? Vi har en i vardagsrummet = toppen!! Men vi skulle behöva en till Antons rum också, för han har också jätte varmt i sitt rum. Men de är ju ganska dyra!!

    markettan: Ger er styrkekramar...jobbigt när sömnen strular!! Svårt att komma med råd, men jag hoppas det blir bättre.

    Idag har vi inte så mycket planerat. Ikväll ska vi fira med lite god grillad mat när vi alla fått semester!

  • Karina 80

    merix: Håller med iolanthe och ställer samma fråga!!?? Alltså att förkorta låner med över halva tiden!!! Hur sjutton ska det gå?? Lät super intressant!!

  • Karina 80

    MissG: Den har jag aldrig hör om. Menar de att den ska hjälpa mot dålig sömn? Kan man kombinera den med andra vitaminer som SanaSol el MultiTabs?? Ska till Vasa på måndag och ska själv till hälsokostaffär för att få mej lite energikakor till Botniacyklinegn! Så är den bar kunde man ju testa den.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9