• Badbollen

    Min tjej kommer för fort

    Fast det är väl som för tjejjer om killen kommer för fort. Är väl ingen höjdare? när man som tjej väl kommit ( talar för egen del nu ) så har man ju inte samma energi kvar som innan man kom. Tror jag säkert killar märker av
    Eller?

  • Badbollen

    Anonym (tungan) skrev 2008-07-16 10:57:00 följande:


    Ja, grejen är att hon vill att jag ska komma när hon väl har kommit. Jag vill helst hålla på lite längre så att jag hinner tända ordentligt. Helst komma på samma gång som henne ibland. Nu har jag istället svårt att komma själv eftersom allt går så fort.
    Helt förståeligt. Men jag tror som ovanstående att det finns en kräm man kan smörja in med. Men kanske inte är så lätt att ta upp det? " du , jag tycker du kommer för fort , använd denna"
  • Badbollen

    Tror helt enkelt ni får prata om detta och du får tala om hur du vill ha det, så det inte bara blir efter hennes regler när ni har sex?! Säg hur du vill ha det och att du knappt hinner få upp den och bli tänd innan hon kommer. Lite självkontroll måste hon ha? är hon på väg kan hon be dig sluta ett tag och hålla på med dig ett tag osv.?!

Svar på tråden Min tjej kommer för fort