Inlägg från: Anonym (tungan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tungan)

    Min tjej kommer för fort

    Det är skittrist. Min tjej kommer alltid så fort när vi har sex. Det räcker med att jag slickar henne bara pyttelite för att hon ska komma. Hur jag är försöker så blir det detsamma. Hur lätt eller hårt jag än slickar så kommer hon på mindre än 30 sek. Om jag slickar/smeker henne några sekunder åt gången och sedan slutar så kommer hon direkt när jag börjar igen. Själv så vill jag dra ut på det så att hon kommer ORDENTLIGT.

    husmorstips?

  • Svar på tråden Min tjej kommer för fort
  • Anonym (tungan)

    Ja, grejen är att hon vill att jag ska komma när hon väl har kommit. Jag vill helst hålla på lite längre så att jag hinner tända ordentligt. Helst komma på samma gång som henne ibland. Nu har jag istället svårt att komma själv eftersom allt går så fort.

  • Anonym (tungan)

    Ja och hon vill ha sex ofta.


    Badbollen skrev 2008-07-16 10:54:43 följande:
    Är det oavsett hur ofta ni har sex?
  • Anonym (tungan)

    Jag får hoppas för hennes egen skull att det inte är så.


    Anonym skrev 2008-07-16 10:56:38 följande:
    Kan ju vara (som i mitt fall) att jag fejkat orgasm, och sedan känt pressen att jag måste fortsätta fejka varje gång för att inte killen ska känna sig dålig, vilket han absolut inte är, tvärtom, och jag njuter säkert mer än nån annan tjej i landet , och när jag fejkar blir det ofta lite väl fort, men kanske inte såå fort..annars kanske det finns nåt preparat att ta som "bedövar" lite..istället för att öka känsligheten.
  • Anonym (tungan)

    Egentligen så tror jag nog också att hon fejkar. Jag har slickat många tjejer och har en ganska bra uppfattning om hur det ser ut. På samma gång så kan jag inte förstå varför hon skulle göra det. Det är oftast hon som vill ha sex. Jag måste fråga henne helt enkelt.

  • Anonym (tungan)

    Jo vi pratar med varandra men frågan om huruvida hon fejkar känns lite jobbig att ta upp.

Svar på tråden Min tjej kommer för fort