Inlägg från: Anonym (metoo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (metoo)

    Min tjej kommer för fort

    Men skärp till er människor, varför ska hon fejka för bara för att hon kommer så fort! Det är inte alls SÅÅÅ ovanligt att kvinnor kommer fort.. Visst okej att bara 25% av alla kvinnor nånsin får orgasm men de som får det kanske är så "lyckligt lottade" att de är extremt känsliga där nere!
    Som tex jag, för jag är likadan! Jag blir helt enkelt så kåt av förspel så jag kan lätt komma på 30 sekunder utan att fejka.
    Så vi måste köra pang på röbetan istället utan förspel för att min man ska hinna med. För vi vill komma samtidigt.. och jag tappar lusten HELT efter att jag kommit.

    Den här tråden skrev jag för typ två år sen! Va tvungen att rota fram den...
    www.familjeliv.se/Forum-9-191/m10533407.html

    Hoppas ni hittar en lösning för tro mig det kan inte va kul för henne heller EGENTLIGEN om det nu är så då att hon verkligen inte fejkar (som jag som sagt var tror att hon inte gör).
    Känns lika dumt för en tjej att komma fort som för en kille...

  • Anonym (metoo)

    Problemet verkar ju va detta som han skrev på första sidan;
    Ja, grejen är att hon vill att jag ska komma när hon väl har kommit. Jag vill helst hålla på lite längre så att jag hinner tända ordentligt. Helst komma på samma gång som henne ibland. Nu har jag istället svårt att komma själv eftersom allt går så fort.

    Alltså att hon verkar tappa lusten efteråt eventuellt att han vill komma samtidigt som henne och det går inte för att hon kommer så fort.

    Så det är väl ett problem tycker jag?

  • Anonym (metoo)

    Ja alltså jag undrar om det är så att hon öht kan få orgasm av penetration eller om det bara är när du slickar henne?
    För isf är ju problemet löst...  

Svar på tråden Min tjej kommer för fort