Inlägg från: InHeaven |Visa alla inlägg
  • InHeaven

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Ha ha ha gud så roligt att det finns en tråk om Gekås. Jag jobbar nämligen där.. Sitter i kassan :)

  • InHeaven
    MissKaos skrev 2008-10-02 10:51:45 följande:
    Nej... det ska vara så! Iaf på min skaljacka som inte kommer från GeKås..FRÅGA: Amningstoppar, har någon sett det påGe-kås? Var i butiken isf och minns du priset?
    vi har amningbhar iaf.. priset kommer jag inte ihåg.. tror att det kanske är runt 50 kr.. eller 70.. nu blev jag osäker, men det är billigare iaf
  • InHeaven
    Lapskojs skrev 2008-10-02 12:11:51 följande:
    Alla i kassorna verkar så trevliga! Man får alltid ett glatt hej när man kommer, även 5 minuter innan stängning
    haha ja det är klart vi är trevliga, det är för er skull vi har jobb :)
  • InHeaven
    MiniMie skrev 2008-10-02 12:14:30 följande:
    åhh..en liten fråga; handlar man lika mycke när man jobbar där??Alltså.. fattar om man itne handlar för massa tusen åt gången.. men, handlar man även mycke fast man jobbar på stället..inte så att du hellre handlar någon annanstans??
    jag handlar ganska mycket där. blir mest småsaker som man kommer på att man helt plötsligt behöver... ska försöka vänja mig av vid det då det blir mycket pengar i slutändan... men mössor till dottern har jag kommit hem med massor :) haha och så godis är lätt att det tas med i korgen..
  • InHeaven
    Smultronhjärta skrev 2008-10-02 12:24:24 följande:
    99:- för amningsbehåarna- de bästa jag haft
    ja dom är skit bra faktiskt... jag köpte min där med. tyvärr sket sig amningen men anväönde de tills tuttarna slutat läcka så att säga.. jätte behagliga...
  • InHeaven
    Bubblan2 skrev 2008-10-02 12:45:23 följande:
    Tänk om alla personal, i alla butiker/affärer eller andra yrken med kundkontakt skulle kunna tänka så! Gud så härligt!!Det är så skönt att komma till er för trots all stress, mycket folk och alla dumma frågor har jag aldrig upplevt att ni snäser eller tycker att frågan är urbota dum! All heder till er!!!
    Tack så mycket, alltid roligt att höra.. Men ni ska också ha en eloge för nästan alla av er är glada när ni kommer fram till kassan trots all kö och bök i affären
  • InHeaven

    jag kan ju säga att man gör av med en hel del pengar när man är där trots att det är billigt... Jag hade en kund i tisdags som handlade för drygt 10.500 men det flesta handlar för ca 4000:-

  • InHeaven
    kattengustav skrev 2008-10-02 17:31:26 följande:
    Hur lyckas man få ner varor för det i vagnen? Fast det är klart det är ju många som har fler en en vagn och sen kanske det var tv aparater och sånt.Vet du vad Wii spelet kostar hos er?
    De hade två vagnar och handlade flera saker lika... Nej jag har ingen koll på spelen över huvud taget. är dålig på priser faktiskt..
  • InHeaven

    Man kan inte garantera att allting ska vara helt då det finns trasiga saker i alla affärer, tänker inte stå på gekås sida bara för att jag jobbar där men det är sånt som händer tyvärr och mycket av skadegörelserna kommer tyvärr från kunderna själv när man plockar och ställer tillbaka och så vidare... Men det går jätte bra att skicka tillbaka och man får alltid pengarna tillbaka...

  • InHeaven
    Jenny N skrev 2008-10-03 07:36:43 följande:
    Gjorde en egen tråd, men kom sen på att jag kan ju fråga här hos er inbitna Någon här som tagit en bussresa till Ullared? Hur tycker ni det funkar? Vi har bokat in oss på en buss nästa lördag, man åker vid midnatt från Sthlm och är tillbaka vid 23 tiden samma dag. Alltså i Ullared från 7-16 ungefär.Blir det för lite tid?Tidigare har vi alltid tagit bilen och sovit där så vi haft 2 shoppingdagar, men det blir så mycket billigare för oss med en bussresa, bara 375:-/person.Brukar de ha någon gräns på hur mycket man får ta med sig ombord?
    Lite tid tycker dock inte jag att det är... iof kommer det vara knökat med folk den dagen eftersom det är lördag och på så sätt svårare att se vad man ska ha och komma fram.. Men tiden ska ni absolut klara er på.. vi öppnar ju 7 så det är bara att försöka vara först i kön ;)
  • InHeaven
    Jenny N skrev 2008-10-03 07:41:23 följande:
    Jo, jag brukar undvika helger, men nu så får man anpassa sig lite om man ska åka buss.Jepp ska trängas i kön
    haha :) Då får du allt komma till min kassa och betala :D
  • InHeaven
    lyckligmamma skrev 2008-10-03 07:44:51 följande:
    Ja i en sån stor affär så blir det mer skadegörelse. Jag köper mest grejer jag känner igen, som fisher price o sånt, i kartong, som ingen har pillat på
    JA visst är det så:) det bästa är ju att ta kartonger...
  • InHeaven
    Jenny N skrev 2008-10-03 07:48:31 följande:
    nähä,blir kanske ingen resa för oss, fick precis mail från researrangören, de vet inte om de kan genomföra resan då det är för få personer som bokat. Får besked på måndag.Håll tummarna för att massa personer bokar nu i helgen!!
    Åh vad tråkigt, men det kanske fixar sig.
  • InHeaven
    Lingonflickan skrev 2008-10-03 20:08:51 följande:
    Grundat på fakta eller din uppfattning? Man våste väl upplysa om det är 2a sortering annars är det ju falsk marknadsföring. har inte haft större problem med saker jag köpt där än sånt jag köpt på andra ställen.
    Gekås har inte 2 hands sortering... det finns vissa kläder som är det och då står det på dom! så det är inte alls sant
  • InHeaven
    TEF skrev 2008-10-04 07:09:59 följande:
    Vad har Gekås för storlekar på barnoverallerna. Är det fortfarande 60 - 70 - 80 - 90?Behöver troligen en overall i stl 62 och är rädd att 60 blir för litet o 70 för stort. Min svärmor ska dit om två v o jag ska kanske be henne köpa en overall åt min dotter.
    vi har vanliga stl på kläder så som 50, 56 62, 68 74 80 86 osv.
  • InHeaven
    CherryGirl skrev 2008-10-04 23:26:09 följande:
    Att ni vågar ställa vagnarna det gör aldrig jag numera, gjorde så förut men då blev man alltid av med varor ur vagnen och det är sååå tråkigt!
    Vi hade en kund så senaste som i förrgår som ställde undan sin vagn hon hade plockat med i flera timmar. sen när hon skulle hömta tillnbaka den så hade någon tagit den... så lämna aldrig ifrån er era vagnar.
  • InHeaven
    lyckligmamma skrev 2008-10-05 08:57:02 följande:
    Jag tänkte ta med mig stora plastpåsar med blixtlås. Får man ha sånt i kundvagnen och packa i?
    du menar att lägga ner saker i direkt inne i affären? Det låter nog ganska dumt eftersom du är tvungen att ta upp allt igen på bandet.. men visst får du packa i egen väska när du betalt...
  • InHeaven
    lyckligmamma skrev 2008-10-05 09:04:11 följande:
    ok, jag menade lite som i självscani
    Nej det skulle jagg inte rekomendera... Som sagt, måste ju ändå plocka upp allt igen...
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8