• IdaN

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Någon som vet vad regnkläderna på gekås börjar på för storlek?

  • IdaN

    Har dom ett stort utbud av vantar till en 3åring svårt att veta storlekar när man inte har honom med sig till gekås.

  • IdaN

    lycklig mamma till min dotter skrev 2008-11-19 07:48:07 följande:


    Vet någon om det finns dora utforskaren dvd filmer på gekås och pris på de? Om de är billigare där kommer jag köpa de där och ge dotter de i julklapp. Om de är billigare att köpa här hemma gör jag de och då får hon den i födelsedagspresent. Sen en fråga till. Brukar det vara många på ullared dagen innan julafton? De är då vi ska åka dit. Kanske blir första gången som vi får stå i kö. Har vart där 3 ggr tidigare och aldrig stått i kö. :)
    När jag var där i våras så hade dom mängder med dora filmer tror dom låg på 79kr st inte helt säker på priset men utbudet kan ju ha ändras sedan dess men då fanns nog alla avsnitt där. annars kan du fynda dora filmer här www.discshopkids.se kolla under favoriter frakt tillkommer ju visserligen.
  • IdaN
    Smultronhjärta skrev 2008-11-19 09:47:49 följande:
    Tomten kanske kan komma med en sån här
    Det där var ju en jätte bra gerj för tomten att komma med till min son han är galen i Dora. vilken skillnad på pris det var.
  • IdaN

    SofieO- Tack då vet jag då blir det till att köpa den här hemma i alla fall men ska kika på lördag om ja ser den innan ja köper. Den traktorn med djuren har vi här hemma med båda mina barn älskar den speciellt när den åker iväg o spelar samtidigt

  • IdaN

    Min 1åring leker med den traktorn det enda som kan vara smådel är hönan men den kan man ju plocka bort om dom stoppar sakerna i munnen. Här har du en bild på hur den ser ut bilden är klickbar
    www.clasohlson.se/Product/Product.aspx


    firepuzz skrev 2008-11-27 15:22:53 följande:
    okej för jag tänkte köpa det eventuellt till en liten kille som blir 1 år nu i december om det passar honom?
  • IdaN

    Den där nallen kostar 249kr minns inte vilken jag frågade som hade köpt den på gekås men ber om ursäkt för det


    chicopico skrev 2008-11-27 19:29:38 följande:
    www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail... någon som vet om den finns där?? pris?? sen undrar jag om dem har starwars leksaker där?? ska eventuellt dit i början på nästa vecka... ska bli kul!
  • IdaN

    Jag har sett en pepparkaks snutte filt vad kostar den och vad finns den någonstans inne på gekås. Såg den i en bilderblogg någonstans.

  • IdaN

    Tackar för det Lite skillnad på pris kan man säga vi köpte en snutte till Emilia i sommras för 150 kr


    karmasus skrev 2008-11-28 08:03:19 följande:
    49 kr
  • IdaN

    Hua vad folk det var på gekås idag och för att inte tala om hur lång kö det var. Men väl inne i varuhuset tyckte jag det gick smidigt men värst var det nog bland leksakerna där var folk som galna.

Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8