Inlägg från: snigelina |Visa alla inlägg
  • snigelina

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    jesset skrev 2008-10-12 09:19:26 följande:
    Någon som vet hur de brukar vara med folk i december?
    Massor!
  • snigelina

    Det beror på lite vad man har tänkt handla för nåt Sommaren 2007 var jag där med 1800 kr och lyckades klara mig med det och i våras var jag där med 9000 resp 5000 kr och det räckte båda gångerna. Nu var vi även där för några veckor sen och hade 12200 på det kortet och det slutade på 11996 kr *s*. Då hade vi även handlat för ca 500 kr på nedervåningen, men med ett annat kort då

  • snigelina

    Jag kan ju säga att när jag var där sist fick jag ställa ifrån mig vagnen ibland. Tex vid barnens ytterkläder, där var det smockfullt! Mammor, pappor och gnälliga barn som det skulle provas på. Ja och så vagnar förstås...

  • snigelina
    CJLT skrev 2008-10-22 08:21:19 följande:
    hej hej vi ska dit på fredag vet någon om de finn lundby dockhus de ny stockholm tror jag de heter och pris i så fall?
    Nej, Stockholm finns inte.
  • snigelina

    Oh, Ullaredsresa bokad! Lördagen den 29 november, bara att förebereda sig på kö

  • snigelina

    Haha, jag ska dit lördagen den 29:e. Vågar inte tänka på hur mkt kö det kan vara då.. gaaaah!

  • snigelina
    lolo21 skrev 2008-11-16 08:50:23 följande:
    Huua. O jag vågar ine tänka på kön den 22 heller! Det är ju också en lördag...Någon som har koll på vart Wallisar för barn finns, och vilka motiv?
    Som tur är var jag där för två månader sen och fixade alla julklappar osv då, så jag ska mest dit på nöjesresa nu Hyresgästföreningen ordnade bussresa som jag inte kunde stå emot. Vi kommer vara där vid 8 och åker hem vid 16 så jag borde hinna med det jag vill ändå. Ska ägna mest tid åt inredning/julsaker nu, för det brukar jag inte orka med annars..
  • snigelina
    solstråle skrev 2008-11-17 08:48:27 följande:
    Jag forsätter tjata. Någon som vet om de fått in skridskor i strl. 34? De var slut när vi var där och jag tänkte skicka bud med en kompis.
    Men även om de kommit in kan de ju lika gärna vara slut igen. Det är väl lika bra att be din kompis köpa om det finns? Det som finns en dag, behöver inte finnas nästa. ELler det som finns på fm behöver inte finnas på em osv.
  • snigelina
    fryxan skrev 2008-11-19 01:12:55 följande:
    Svar på #4275jo så grymt. hörde att en skröna var riktigt sann!ett barn försvann , kort o gott på gekås.flicka, mamman påkallade i panik uppmärksamhet, vakter spärrade utgångar.senare hittades flickan till slut i ett hörn sittandes ensam----med nya kläder, färgat hår.även hört att 1 thailändska par tok rusade o tog en barnvagn medans föräldrarna åt mat i nordstan i göteborg, barnet låg i.men föräldrarna hann i fatt dem o paret släppte då vagnen.det händer varje dag i tex usa varför inte här.var det nån som trodde att barn sköt varandra i skolorna i sverige när de såg nyheterna från usa?alla sa- det händer inte här!hände det ? jo! i flera skolor har man nu övervakningskamera.mitt i bland oss. i min sons gamla skola har dom det, nya skolan har dom skjutit ngn i benet.hallå alla gekås trådare vakna o se uppmen vakna då , det händer ju men ingen vill tro!!!!!!
    Historien om Gekås är just en skröna.
  • snigelina

    Nämen åh, finns det Musses klubbhus-grejer? Hrm.. jag som bara budgeterat 500 kr till leksaker..

  • snigelina
    Vallie skrev 2008-11-28 09:01:07 följande:
    vart ligger alla julsaker? alltså i vilken avelning?Ligger tomtedräkterna till barn bland barnkläderna eller julsakerna? woho på lördag åker jag dit (som alla andra känns det som )
    Hehe, ja, jag ska också dit på lördag :)
  • snigelina

    Drömde mardröm om min Ulla-resa i natt. Missade bussen dit, vi åkte ikapp med bil några stycken.. och sen kom vi fram så sent att vi bara hade en timme på oss innan bussen skulle hem igen. Dessutom hade de byggt om hela varuhuset så det var äääääännu större och man kunde inte hitta något alls. Det var utplockat på hyllorna och dämpad belysning. Bläk.

  • snigelina

    Var också i Ullared idag. Vi kom dit vid halv nio och kunde gå direkt in. Vid leksakerna och julsakerna var det helt tjockt, man kom ingenstans med vagn och knappt utan heller.. var ute igen vid halv ett efter ett tags köande för att lämna första lasset. Sen mat, lite kikande i de övriga affärerna och sen in en snabbis igen. Skönt med stämpel när det är kö

    Är nöjd med dagen!

Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8