Inlägg från: lugnåsbo |Visa alla inlägg
  • lugnåsbo

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    lugnåsbo skrev 2008-10-14 22:54:02 följande:
    nästa tisdag åker vi ev. o tänkte komma lite senare på eftermiddagen o ligga över till onsdagen.Kollar lite i stugbyn och det mesta verkar ledigt.Vad har ni bott i o vilken sorts boende i "gekåsbyn" rekommenderar ni?Är jag o min sambo + min bror med sambo som ska åka.
    puffar på min fråga
  • lugnåsbo
    Smultronhjärta skrev 2008-10-17 22:11:04 följande:
    Jag är ju inte helt säker..men jag vet att jag reagerade på att det var "dyrt" dvs samma pris som hemma Visst var det du som tipsade om buggen med Lindexkoden innan idag? Min order packas nu med Bamseoverall- har inte hört ett pip
    aah jag visste att jag skulle beställt nåt mer än bara overallen... min gick ju inte igenom var väl för genomskinligt...
  • lugnåsbo
    Skog skrev 2008-10-18 21:57:45 följande:
    va köper ni som har digitalkamera för album för när vi var där senast sa personlen att vi skulle ha ett för digitalkamera o visade oss dessa, för ja sa att jag hade digitalkamera. Men när vi kom hem var det helt fel album aldeles för stora suck blir så trött & då hade ja ju köpt 5-6 st & öppnat 1 av dem o märkte då att de var helt fel st. som sagt ringde Gekås men verkar inte få lämna tillbaka de öppnade trots PERSONALENS MISSTAG/FEL suck, besviken, dåligt tycker jag! När jag tar ut mina foton tar ja dem i 10*13 storlek.
    dom tänkte väl att du beställde i 11x15 som jag själv tycker är det ultimata när man framkallar digitalt.
    Annars blir dom ju så pluttiga....
    Och det är nog många som framkallar i den storleken som har album. Så jag tycker personalen gjorde helt rätt!
  • lugnåsbo
    Skog skrev 2008-10-18 23:22:39 följande:
    Men har man digitalkamera & tar ut foto 10*15 så kapas ju huvud osv. Så hur löser ni då det?
    ja i 10x15 kapas huvuden eller vad man nu tagit kort på
    Men jag framkallar i 11x15, vet att det finns några ställen då man inte kan framkalla i den storleken men den storleken blir bäst o inget kapas www.fujidirekt.se där kan man framkalla i den storleken, bland annat..
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8