Inlägg från: kattengustav |Visa alla inlägg
  • kattengustav

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Nu är det inte många dagar kvar. Ska dit på fredag. Ska möta upp mina föräldrar där nere och gå med dom och handla lite. Ska bli så kul. Var i april, maj någon gång som jag var där sist och då gick vi bara in och köpte en barnvagn och en jacka för det var det vi skulle ha. Så jag har inte storhandlat sen i februari, mars.

  • kattengustav

    Vad kostar dom billigaste där? Overallerna i Ullared kostar runt 229 kr kan man få en bra för i strl. 130.

    Trollbarn i Skogen skrev 2008-10-06 22:28:35 följande:


    Måste bara fråga om det är lönt att åka till Ullared om man är van att köpa dom billigaste overallerna och kläderna som finns i dom "vanliga" affärerna, typ hm,öob,kappahl m.m.
  • kattengustav

    Tror jag gav runt 250-300 kr för en. Det är märket som dom har på alla sina saker babyboom eller nått heter det tror jag.


    fiamalm skrev 2008-10-09 08:05:30 följande:
    En fråga:Vet någon vad en lära gå vagn kostar på Ullared och vilka märken de har? Har nämligen redan köpt en men svärmor ska dit snart så jag funderar på om jag ska lämna tillbaka den om den är billigare där...
  • kattengustav

    När jag var där i våras var det ca 100 kr billigare än i vanliga affärer.


    Constelacion skrev 2008-10-09 20:20:13 följande:
    undrar jag med!
  • kattengustav

    I morgon bär det av till Ullared efter jag lämnat barnen på skolan.Håller tummarna för att det inte ska vara så mycket folk plus att jag hittar det jag söker.
    Någon som vet hur det är med overall i strl. 80 eller 90?

  • kattengustav

    Vad bra. Min lilla tjej har precis börjat med strl. 80 så jag hoppas det räcker över vintern eller ska man ta en storlek större?


    villasibylla skrev 2008-10-09 23:22:48 följande:
    de fanns flera stycken i går..köpte storlek 86
  • kattengustav

    Ok, Ja hon ska följa med imorgon så då kan man ju nästan prova. Hon var nästan 70 cm lång vid 8 månaders kontrollen.


    villasibylla skrev 2008-10-09 23:28:10 följande:
    Mät henne innan, o mät på de olika overallerna som finns i samma storlek för de skiljer massor.. jag gick på en som va några centimeter längre.och kolla verkligen i dem så att det är den storleken det är som det står på lapparna.
  • kattengustav

    Hemma från Gekås. Fy vad folk det var. Har aldrig varit med om så mycket. Min mamma fick stå med vagnarna och jag sprang omkring och letade efter saker för att annars gick det inte att komma fram. Men det blev en hel del handlat ändå. Hittade saker som jag inte trodde jag skulle hitta. Fick order om innan jag åkte att köpa en baddräckt med döskallar på från dottern, men det trodde jag inte att jag skulle hitta, men det fanns.

  • kattengustav

    Ja, vi var där på förmiddagen. Kom runt kvart över nio och åkte runt ett tiden, så jag var ju inte den bästa tiden om man säger så, men det var inte så lång kö i kassan ändå som tur var. Men oj vilken lång kö det är idag och i det här vädret. Regnar och blåser. Skulle aldrig åka dit idag.


    theosen skrev 2008-10-11 01:02:22 följande:
    Håller med, jag var oxå där igår blir det visst nu. Men jag har heller aldrig varit där samtidigt som så många andra. Men det tunnade av efter fem tiden, vi var färdiga en stund före åtta.
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8