• Vardagslycka

    Klimakteriet? Någon mer i samma situation?

    Hjälp, jag blir tokig på min kropp! Vi har försökt att bli gravida i drygt 1,5 år nu och min kropp svarar med att antingen inte ha någon mens under flera månader till att helt plötsligt blöda under en månad.

    Jag har varit hos gyn som gjort vanlig undersökning och säger att jag inte borde vara i klimakteriet eftersom jag inte är torr i slidan. Jag har fått primolut nor i tre omgångar.

    Nu har jag på BIM+10 fått en massa spottings i tre dagar. Mensen sätter inte igång. Jag känner mig mer och mer säker på att jag är i klimakteriet...

    Någon som varit/är i liknande situation? Behöver verkligen någon att diskutera med.

  • Svar på tråden Klimakteriet? Någon mer i samma situation?
  • Vardagslycka

    Kvigan86 - tack för ditt svar!
    Övriga symptom som jag har haft är att jag blir väldigt varm på nätterna, jag har fått dålig hy och min bröst är "tomma" och slappa. Vid undersökning har dom sagt att jag har tjocka slemhinnor men sen inte sagt mer. Ska få komma på undersökning men det drar bara ut på tiden.

    Vad innebär det att du kommit i Prematur menopaus? Kan du fortfarande få barn? Får man fråga hur gammal du är?

  • Vardagslycka

    Det måste vara ovanligt att komma i Prematur Menopaus i din ålder men som du säger så finns ju äggdonation och även andra sätt att få barn om man bestämmer sig för det.

    Jo, jag tror nog också att jag kommit i tidigt skede av klimakteriet. Jag har inga ovanliga humörsvängningar inte värre än jag haft tidigare. Usch, det känns riktigt pissigt som du säger. Känns jobbigt att bara acceptera...

    Tack för alla dina råd och att du delat med dig av dina erfarenheter!

    KRAM!

  • Vardagslycka

    Förresten... ytterligare ett symptom som jag har haft är att det har gjort riktigt ont i min äggstock (har bara en) det har kommit som ihållande kramp i ca 5-10 sekunder och sedan försvunnit. Har du haft det?

  • Vardagslycka

    TACK! Raspberry81 för all din information. Min gyn läkare begärde ett blodprov på mig men jag fick bara svaret att det var normalt. Har ingen aning om vilka prover han tog eller vad som var normalt. Ska definitivt ringa gyn imorgon och be att få mer detaljerade uppgifter.

    KRAM och hoppas att ni lyckas med alla era utmaningar att bli mamma!

Svar på tråden Klimakteriet? Någon mer i samma situation?