• Orchidea

    Fler ensamma föräldrar som inte vill vara ensamma?

    Jag är ensam med en tjej på 1,5 år. Tycker också det är tråkigt att vara ensam. Saknar någon att dela vardagen med. Någon att gosa med och prata om allt. Har inte märkt av att det skulle vara svårt att hitta killar som gillar barn, men det är ju inte ofta man har chansen att komma ut och träffa någon. Boooooooring!!! =)

  • Orchidea
    TyraPaloma skrev 2012-11-09 09:21:52 följande:
    Vill bara peppa lite i tråden om någon fortfarande är singel. Plötsligt träffade jag kärleken och nästa månad firar vi ettårig bröllopsdag!!!
    Roligt att höra att livet ordnar upp sig trots allt. Så även för mig. Jag träffade min nuvarande sambo för lite över tre år sedan och har hunnit förverkliga mig själv på ett helt annat sätt än jag hade om jag varit kvar i det gamla förhållandet. Det finns väl nästan inget ont som inte för något gott med sig!
  • Orchidea
    Clear1 skrev 2012-11-12 20:04:29 följande:
    Jag är ensam i Skåne.
    Gamla vänner som inte förstår, varken att man inte kan eller kanske alltid VILL hitta en barnvakt för att gå ut och festa. Jag är trött på att  festa och gå ut. Jag vill resa och mysa och ha det bra i vardagen!!!
    Hade velat hitta kärleken, en hjärta till som klappar för mig och mitt lilla hjärta.. 
    Och hitta tiden att träna igen..
    Missförstå mig inte, jag älskar varje dag med mitt lilla hjärta, men jag hade velat att det fanns syskon och en familj åt oss med..  
    Hur länge har du varit ensam? Jag kan känna igen mig lite i det du skriver. Ibland känns det ju helt skönt att bara vara hemma och inte vara ute och festa. Jag har nog också använt barnet någon gång som ursäkt för att jag inte har velat gå ut.
Svar på tråden Fler ensamma föräldrar som inte vill vara ensamma?