Inlägg från: jag vill också |Visa alla inlägg
  • jag vill också

    Ingen livsglädje del xx

    Anonym (Overload) skrev 2008-10-11 00:01:14 följande:


    är även fullständigt övertygad om att alla skulle klara sig bättr utan mig.Jag gör ingen nytta, jag varken vill eller orkar längre
    (det är jag som innan var anonym hjälp!)

    Just nu känner jag exakt som du, och ikväll kan jag inte sluta gråta!
  • jag vill också

    Anonym (Overload) skrev 2008-10-11 00:12:24 följande:


    jag vill också skrev 2008-10-11 00:04:39 följande:Jag vet vad du menar..Under flera veckors tid (typ3-4) har jag vart jättekänslig och kan börja grina för ingenting.. jag som i vanliga fall är en ganska tuff tjej med mycket skinn på näsan som tål både det ena och det andra.Men nu..Jag grinar fan hela tiden, jag stressar,tappar ord, ser och hör dåligt.. det är itne första gången jag har det så här.. å de tidigare gångerna det varit så här har jag antingen gått in i världens värsta deprission och/eller fått ett major break down och grinat i flera dagar och verkligen mått piss. Gått in i väggen mer eller mindre..jag känner så, för jag är så dålig på allt jag försöker göra.Altl är idel misslyckande, jag kan inte ens hjälpa min son.Jag kan itne hjälpa dem omkring mig, jag kan inte göra ett bra jobb och jag är bara riktigt jävla ivägen och dålig..170 cm lång typ 95 kg.. det är äckligt så det visslar om det i min värld.. iaf på mig
    Jag känner verkligen igen mig i detta. Och inte kan jag sova heller!
  • jag vill också

    Jag kan sova mer än så, det är just att somna jag har svårt för. Däremot vaknar jag ganska ofta varannan timme, är vaken en halvtimme och håller på så hela natten.

  • jag vill också

    LiNdA med SaBiNa o JoPPe skrev 2008-10-11 00:44:52 följande:


    Jag är bipolär har jag nyss fått veta. Vill ox va med o disskutera
    Jag har aldrig riktigt förstått det där med bipolär, Kan du förklara?
  • jag vill också

    jag måste säga att det låter jobbigt! Själv kan jag växla från eba sekunden till den andra. Men eftersom jag inte har sökt hjälp så har jag ingen diagnos.

  • jag vill också

    Usch, idag känns allt bara jobbigt... Vaknade sent efter att inte ha kunnat sova, kom ut i vardagsrummet och såg massa tallrikar på bordet. Kände att jag bara inte orkade. Sen dess har jag inte gjort någonting. Satt i soffan och slötittade på TV i ett par timmar.

    Vad ska man göra med sina krossade livsdrömmar? Har kommit fram till att tre av fyra aldrig kommer slå in!

  • jag vill också
    HellviHumle skrev 2008-10-13 20:36:41 följande:
    jag vill också skrev 2008-10-13 20:27:19 följande:Jadu, jag tror att de flesta av oss har en mängd krossade drömmar. Jag vet inte riktigt vad man ska göra med dem:Slåss för att de ska slå in.Ge upp en del och slåss för de andra.Byta drömmar.Inse att alla aldrig kommer slå in och satsa på de resterande.Själv har jag en miljon projekt jag skulle vilja göra men eftersom jag har en väldigt hög igångsättningströskel så kommer inte särskilt många att komma längre än till drömstadiet.Kram
    Men detta är verkligen allt jag har drömt om hela mitt liv!

    1: jobba som florist (fick under utbildningen veta att jag inte bör jobba som det pga sjukdom)
    2: flytta hemifrån (den enda som gått i uppfyllelse)
    och de två lite löjligare, men som betyder mycket för mig,
    3: gifta mig innan 25 ( sambon vill vänta 3-5 år till)
    4: skaffa barn innan 25 (sambon och jag är överens om att vi vill vara gifta först)

    Jag kan inte sluta tänka på dessa drömmar...
  • jag vill också

    Jag har en teori om varför åldern är så viktig. Mina föräldrar var runt 20 när de fick min syster och 22 när de fick mig. Jag vet inte riktigt varför, men jag har alltid varit "stolt" över att ha unga föräldrar och alltid själv velat vara en ung förälder. Alla säger till mig att det inte skadar att vänta ett tag, att jag har massor med år på mig m.m. men det hjälper inte mina tankar.

    Jag vet att det låter som om jag tillverkar mer problem än det egentligen finns i mitt liv för att jag "vill" må dåligt. Det är jag även rädd för att en psykolog eller en kurator skulle säga.

  • jag vill också
    HellviHumle skrev 2008-10-13 22:21:33 följande:
    jag vill också skrev 2008-10-13 21:19:24 följande:Nja, det är ju knappast så att du vill må dåligt. Men kanske att du är lite fixerad vid åldern. Det kan nog vara som du säger med anledningen. Har du försökt sätta dig in i hur det skulle vara att få barn vid den höga åldern av 27 t ex?
    Jag hart tänkt på hur det skulle vara att få barn vid 27. Och det skulle betyda att min sambo skulle vara 32. jag vet inte varför men nåt gör att bara tanken är jobbig. jag vet att jag är väldigt fixerad vid ålder, men det har jag nog alltid varit.
Svar på tråden Ingen livsglädje del xx