Inlägg från: Centurion |Visa alla inlägg
  • Centurion

    Mia-Sanningen om gömda

    Så, nu är det dags flr ett inlägg. Har följt både bloggen och tråden och väljer att lägga mitt inlägg här istället så att det inte blir bortsållat.

    För att först kommentera ämnet så är det fruktansvärt om detta är sant och "sanningen" stämmer. Det är i så fall ett övergrepp på alla läsare som följt denna bokserie. Det ska bli intressant att se den förmodade debatten som bör uppstå i denna boks farvatten.

    Nummer två. Jag tycker tonen på bloggen är illa, den är rent av förlöjligande och det är rätt trist eftersom detta faktiskt är ett DISKUSSIONSFORUM. Vilket då, för att förtydliga, innebär att där ifrågasätter, kritiserar, hyllar, motsäger man andras åsikter, ståndpunkter etc. Jag personligen tycker att det är oerhört oproffessionellt att ens ta upp eller reflektera över inläggen här på familjeliv om de nu är så korkade. Varför orka?

    Att sen uttala sig om huvuvidad akademisk utbildning och destruktiva förhållanden hänger ihop är för att säga det, rent bisarrt.

    Sen flickor får ni hålla er i skinnet för annars kommer fru MA att fortsätta ruva på de 12 frågorna till Liza.

    Jag tycker att MA ska frottera sig lite mer i FLs forum, här upphör vi aldrig att förvånas. Här finns tom människor som gör jämförelsen att det kan vara lika fruktansvärt att förlora ett tuggummi som att förlora ett barn. Det du!


    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion
    Einstein skrev 2008-11-10 19:44:31 följande:
    ...och om man använder en metod för att uppfostra sitt barn...ja då är man en barnmisshandlare!
    Ja och faktum är att man som luttrad medlem väljer sina trådar. Sen vill jag bara tillägga att detta inte är en av de i mitt tycke gräsliga trådarna som finns här. Det förs en diskussion om sanninghalten i två olika storys, man får vara kritisk och blir det sedan så att motparten svarar upp med diverse mindre begåvade uttalanden ja vad får vi då? 1 + 1= någon? Nej just det, inte så svårt att räkna ut vad kontentan blir.
    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion
    Edvina82 skrev 2008-11-10 19:54:17 följande:
    Centurion: jag gissar på 3 Nä jag vet att det blir 2 men det är ungeför så jag tycker om denna diskussion mellan MA och Fl.Man blir både kränkt och illa berörd när man läser.Men tycker allt känns som en enda STOR feltolkningHär läst tråden sen den startade
    Ja det är helt enkelt bisarrt och när man sedan nedvärderar en sajt med flera tusen medlemmar rakt av visar man inte direkt en sida av insiktsfullhet. Sen uttalandet elaka flickor? Ja jag vet då rakt inte vem som är mest elak? För att inte tala om kompisen Hasses briljanta idé! Jag är mållös!
    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion
    Thalis skrev 2008-11-10 19:58:00 följande:
    OTCenturion: Finns tuggummi tråden kvar? Har läst den sedan första gången jag läste om detta
    Jo jag tror att den finns kvar.
    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion
    Thalis skrev 2008-11-10 20:01:47 följande:
    Har letat efter den ska det stå och inte läst Fan också nu kommer det stå att jag är dum
    jag har länken om du släpper in mig
    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion
    Barkbam skrev 2008-11-10 19:57:24 följande:
    Men om hon nu får svara på vad hon vill, vad är det då som är felet? Om någon tycker att vissa kommentarer är "dumma" utan att nämna någons signatur, har man väl rätt till det också. Alla kommentarer kanske är det bästa man läst på länge och då måste man väl få tycka det. Det kommenteras friskt, men en del är sjukt också! Eftersom många tycker att detta är intressant ämne blir det mycket inlägg, och det är ju jättebra, men bara för att det är många kommentarer, säger ingen regel att alla är lika bra, eller för den delen sakliga.
    Precis som en bloggare väljer vad man vill skriva eller kommentera så har man precis samma rätt i ett diskussionsforum förutom att man då måste hålla sig till reglementet,
    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion
    Thalis skrev 2008-11-10 21:23:16 följande:
    En tråd där sorgen efter ett tappat tuggummi jämförs med sorgen över att ha förlorat ett barn,och jag kokar av ilska!
    Ja själv imploderade jag nästan av den..
    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion
    Emmel skrev 2008-11-10 21:30:02 följande:
    Det kanske är ett förtäckt hot (nu spekulerar jag ifall någon skulle missuppfatta det): OM ni skriver snälla saker om mig och boken så får ni veta frågorna, annars inte. Här kommer en konsperationsteori: Hela landet kommer anklaga Familjelivs flickor om de inte får läsa frågorna = bra för då läggs ingen skuld på någon annan... Guuud vad roligt jag har just nu känner jag! Jag älskar att konspirera... Sorry, OT!
    Jag uppfattade det som ditt första stycke säger..
    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion

    Nej precis. Vore vi utanför ramarna hade de plockat inläggen eller i värsta fall stängt tråden. Nåja somliga är känsligare än andra helt enkelt och då blir det lättare att kritisera andra.


    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Centurion

    Tänk om det stämmer, tänk om alla protokoll finns att hämta ut? Detvore förskräckligt, en hel nation har blivit lurad. Jag misstänker dock att lägret på andra sidan rustar upp för krig tills boken väl släpps.


    Welcome to walk a mile in my moccasines
Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda