Inlägg från: Lilith74 |Visa alla inlägg
  • Lilith74

    Mia-Sanningen om gömda

    *lol* Vilken vanvettigt sjuk tråd. Och vilken vanvettigt sjuk blogg. Och vad kul det måste vara för en helt okänd författare att plötsligt få så många besök på sin fjantiga blogg. *LOL*

  • Lilith74

    En kompis har sett någon slags förhandsgrej den där boken sanningen om Gömda... man kan enligt min kompis sammanfatta innehållet såhär:

    "Mannen med de mörka ögonen provocerades i flera fall till att slå Mia. Ibland var det rentav Mias fel. Allt i Mias böcker är inte sant"

    Hur intressant är detta på en skala? Någonstans mellan 0 och 1 känner jag. Inte nog med att hela Mia-historien är uttjatad, det dyker upp nya böcker hela tiden med nya braskande avslöjanden... om Mias hemliga son, Mias systrar, Mias dotter, men det minst intressanta är vinklingen; Det finns alltid folk som ska FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRSTÅÅÅÅÅÅÅ misshandlare, speciellt medelålders tanter i Sverige. Jag skulle aldrig drömma om att köpa denna bok, men dyker den upp som recensionsex kan jag lägga vantarna på den.

  • Lilith74

    blå fisk skrev 2008-11-11 12:39:14 följande:


    Dessutom beskrivs Mia i böckerna Gömda och Asyl som oerhört driftig och intelligent. Hon väljer bort sin högsta dröm, en läkarutbildning för kärleken till familjen och hemstaden. Om man läser boken "Mias hemlighet" så framstår inte den personen som skrivit boken som något direkt ljushuvud direkt. Det är en illa skriven sensationsroman.
    Detta håller jag med om, "Mias hemlighet" är väldigt dåligt skriven och framställer Mia som en rätt hemsk person. Speciellt när den stackars pojken från Sverige kommer för att hälsa på och hon styr vad han får prata om med Goebblesk järnhand...
  • Lilith74
    Angelx skrev 2008-11-11 13:47:25 följande:
    Det där tar säkert FL hand om.......
    Å, har FL börjat med anmälningsservice när medlemmarna kränks på andra sidor!
Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda