Inlägg från: Swinghunny |Visa alla inlägg
  • Swinghunny

    10 åring gravid,

    Det är ju hemskt! Stackars lilla flicka!  Jag misstänker nog att hon kanske ljuger om vem "pappan" till bebisen skulle vara! Har svårt att tro att det kan vara en 10-årig pojke. Kan knappt föreställa mig hur hon måste känna nu ( om hon förstår innebörden i det hela).

    Håller tummarna för att allt löser sig för dem/er! Jag ha tyvär inget råd alls att ge.
    Mer än att du kan försöka ställa upp för dem som stöd, om du orkar och kan!


    Life is like a rollercoaster!
  • Swinghunny
    veronicaq skrev 2008-11-10 20:32:04 följande:
    Ja TS!Jag som är 87a, hade kompisar när vi gick i mellanstadiet som hade sex . dom gick i 3an och 4an. Detta är alltså lite mer än 10år sen. Förstår ni vad som hänt mned barnen i samhället under tio år? Ni vill nog inte veta, för då hade det inte kommit så många konstigta och elaka argument här.Jag förstår inte hur man inte kan tro att en 10åring inte vet vad sex är elelr hur man gör? och att man kan bli gravid och vart man köper att gravtest. Det där är vardag bland dom.  Tro  mej. Jag vet.Hur konstigt det än låter så finns det.
    Exakt och vad visas på TV i istortsett ALLA filmer...jo SEXSCENER!  Självklart vet en 10-åring vad sex är för nått!!
    Life is like a rollercoaster!
  • Swinghunny

    Jag har hittat åtminstone fyra stycken som har tilltalsnamnet Gissel. Som om det nu spelar någon roll! Förstår inte varför folk hängt upp sig på namnet! Jag sökte bara lite slarvigt, så det finns säkert flera!


    Life is like a rollercoaster!
  • Swinghunny
    siamusen skrev 2008-11-10 20:55:33 följande:
    Endast för att TS hänger ut ett barn pa nâtet. En flicka pa 10ar som är gravid och som man lätt kan spara genom denna lilla infon.
    Men det är inte barnet som heter Gissel. Det är barnets mammas kompis moster eller om det var faster!  Går nog inte att spåra Gissel till flickan överhuvudtaget?  Därför förstår ja ginte varför folk hänger upp sig på det?!
    Life is like a rollercoaster!
  • Swinghunny

    Äsch, hursomhelst så finns det iallafall fler som har Gissel som tilltalsnamn än 4 stycken!


    Life is like a rollercoaster!
Svar på tråden 10 åring gravid,