• Fiffa5

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    EST har ju haft problem de sista dagarna med mail o återbetalning mm... Jag skulle nästan gissa att ni som beställde i måndags o inte har fått ngt paket än inte får ngt för att det ni beställde var slut. Men det är bara min gissning!

    Detta kom i mail idag från EST:
    "De senaste dagarna har jag inte kunnat maila er med Yahoo-adresser. Jag hoppas att detta nyhetsbrevet når er i alla fall så ni inte tror att jag ignorerar era frågor osv! Jag hoppas även att detta är ett övergående problem.

    Sedan håller DIBS (de som tillhandahåller tjänsten som gör att ni kan betala med kort) på att lägga om sina system så jag kommer inte åt deras tjänster. Detta är inget ni märker av i det vanliga köpet men i de fall jag behöver göra en retur eller tex minska summan blir det svårare. Enligt DIBS ska detta problem vara löst i morgon men de kommer ha ett avbrott i sin tjänst i natt mellan 00 och 03. Så fort jag kommer åt kort-tjänsten igen kan jag gå igenom alla betalningar och ni som tex handlade plagg ur sista paren ut härom dagen ska ju bara debiteras 50% av orderbeloppet. Jag hoppas att ni har förståelse för detta och litar på att jag arbetar så snabbt jag bara kan men att det ibland kommer problem i vägen som inte går att lösa förrän tredje part löst sina "problem"!

    Angående leveranser så har jag gjort mitt allra yttersta för att ni ska ha era varor dagen efter beställning/betalning och jag hoppas de allra flesta av er fått sina fina kläder och saker snabbt som attan!"

  • Fiffa5
    Skrutteruttan skrev 2008-11-28 19:36:10 följande:
    Jag har nu fått två mailsvar av henne, så vår mailkontakt fungerar, hon säger att hon postat paketet så jag får väl lita på det...hoppas sakerna dyker upp på måndag tillsammans med det jag beställde idag...
    Ja, men skriver hon att hon har skickat så har hon så klart det! Då kommer säkert ditt paket på måndag ska du se!!
  • Fiffa5

    Ngn som vet hur Nova Stars jeans är i storlek? Kan man ta 92 till en som precis börjat ha 92 eller kan man gå upp en storlek till?

    Såg att det fanns en modell som var lite smalare än en annan, tror ni båda modellerna passar en flicka som varken är tunn eller knubbig? Beror kanske på hur pösiga man vill att de ska vara?

  • Fiffa5

    Duntoffla skrev 2008-12-18 17:46:27 följande:


    Jag har haft 86 till N som i andra byxor hade 80. Det beror lite på hur baggy du vill att de ska vara. Det finns ju ett par modeller som är bredare. De kan du ju strunta i och ta den som är lite smalare i midjan. Fast de är ställbara så de flesta bör passa
    Toppen, tack!
  • Fiffa5
    nyfikna mamman skrev 2008-12-18 17:56:25 följande:
    NS är enorma. Jag har fortf 86 till min pojke som annars har 92. Jag tycker inte de blir mer baggy när de är större utan det ser bara ut som en oformlig massa tyg. Det baggy sitter ju i att de ska vara neddragna på höfterna och inte uppdragna i midjan. Om man gillar det baggy är de vida snyggare, de smalare ser mer ut som för 5 år sen när alla satte gummiband runt anklarna, för att dra ihop jeansen.
    Ojdå, vad svårt det blev nu. Kanske ska vänta tills jag kan köpa ett par i butik då i stället. Så kan jag i alla fall kika på hur de ser ut...
  • Fiffa5

    Duntoffla skrev 2008-12-18 18:11:22 följande:


    Här har Noel strl 86 och där är han 11 månader.
    Precis så där vill ju jag att de ska sitta! Fast jag vet inte hur lång min tjej är... Men hon är snart 2,5 år o har stl 92 i det mesta. Lindex velourbyxor i 92 är tom lite små... Så jag funderar på 92 eller tom 98 i jeansen...
  • Fiffa5

    lillronya skrev 2008-12-18 18:20:01 följande:


    JAg tycker du ska ta 98 då. HUr lång är hon?
    Vet tyvärr inte hur lång hon är...har inte varit på BVC på 1,5 år ! Men om jag ställer henne mot väggen o mäter får jag det till 85. Då borde kanske 92 räcka i alla fall.
  • Fiffa5

    lillronya skrev 2008-12-18 18:49:18 följande:


    Ja det borde det. Anjelin är ungefär så lång och jag köpte 92 till henne nu. Det blir jättebra!
    Vad bra!!! Tack för all hjälp!!!
  • Fiffa5

    Följdfråga nu när jag vet vilken storlek jag ska köpa i NS jeansen

    Finns det ngn affär som har jeansen på rea och som kan skicka??

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!