• Acira

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Jag har hittat en shampoodle för 349kr, men visst borde det gå att få en billigare nu under julkalender veckorna? OBS!!!! Söker en svart, håller mig undan lila efter era andra inlägg
    Hur tusan ska man hinna med alla julkalendrar i år? verkar ju vara massor.

    Råkade ställa frågan i gammla tråden, är det någon som har rabattkod till gullgrodan.se skulle vilja fynda lite billigare på deras rea.

  • Acira

    Flera kalendrar börjar inte förrns imorgon då det är 1/12


    Wailea skrev 2008-11-30 23:11:32 följande:
    Tycker det är flera med på listan där jag inte hittar någon Var sugen på några baby byxor från KikKid men 44kr i frakt tycker jag är för saftigt, fram för mer fraktfritt under kalender tider!!!
  • Acira

    Har nu försökt att läsa igenom hela diskusionen om frakt. Jag handlar också helst där det är fraktfritt, men förstår samtidigt shopparna.
    Har en bekant på jobbet som hade webshop förut och dessutom jobbade heltid. Hon slet hela tiden för att kunna ta ut något från företaget så att hon kunde gå ner i tid.

    Som ny shop får du inte sälja tex molo, småfolk mm som drar kunder utan de har en väntlista för att så många vill sälja deras kläder. De har inte heller rabatt på inköpet som de större butikerna har. Hon slet i drygt 1år utan att ta ut någon lön, och sedan gav hon upp. Så alla blir inte Mångmiljonärer.

    Tyvärr finns det också en hel del mammalediga som startar shoppar och dumpar priserna för att det är deras hobby, utan att tänka på vad det gör mot de andra som försöker leva på det.

    Visst man får betala lite mer när man handlar en tröja men får igen det när man köper tex ett spjälskydd.

    Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskar fraktfritt och rea

  • Acira

    Vilka är det? har du nån länk?


    tinkerbell74 skrev 2008-12-01 23:59:22 följande:
    klkids har velour
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!