• Wailea

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Duntoffla skrev 2008-12-05 23:54:12 följande:
    Funky, Enzo, Wiell, Minidani, kullerbyttan?, sweetfunky?
    En med koll hör jag!
  • Wailea

    Är det bara jag som tycker att det är trist när de har en massa sommarkläder med i erbjudandet, utan extra rabatt Borde vara typ halva på halva, bort med det!

  • Wailea

    Men det var bra för min kassa som redan börjar sina, även om det är kul att shoppa! Jag skulle kunna stryka minst hälften av butikerna på listan för de har inget jag vill ha ens och då kan man ju inte hoppas på några kul erbjudanden från dem!

    T.ex är det väldigt få som har MOLO. De kanske inte behöver ha kalendrar...

  • Wailea

    Neej, gör inte det! Tänk vad trist!! Bodde inte du i Göteborgstrakten? Då får du köpa Nova Star på mässan i februari, då är det ju något liknande Underbarabarn där.

    Så hinner du spara nya pengar och kan spendera de du har nu här Något bättre måste det ju komma, många dagar kvar!

    Vad är det du suktar efter från NS?

  • Wailea

    Menar du sommarklänningen? Den ska absolut gå att hitta till fynd tycker jag. men vänta till mässan, de hade ju riktigt bra priser på UnderbaraBarn så de kommer säkert att göra likadant i Göteborg!!

    Vad ska du ha för storlek på jeansen?

  • Wailea

    Har ett par oanvända i 80 till dottern. Kan prova dem imorgon och se hur de är i storleken. Har inte använt så mycket jeans, hon är en kjol & klänningstjej Vi har däremot en jättesöt kjor från NS men den är från någon gammal kollektion...

  • Wailea
    Tejja skrev 2008-12-06 13:55:58 följande:
    Mår Noel bra, trots magbesvär?Jag såg nu att Annacill har den grå lurven jag vill ha...Storlek 110 och 140 Men det är så nära att jag är på väg att beställa den ändå, och ha den liggandes. Fast jag ska inte, men fingrarna är på väg ändå. Jag kan bara inte sluta gräma mig, varför kollade jag inte luckorna tidigare, då kanske det fanns en i rätt storlek...*Grr*
    De har en jag väntat på också men nu är den slut i rätt storlek, typiskt att jag valde att shoppa på stan just idag
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!