• Lokatt

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    vem ville ha levis? fanns på melike i dagens lucka

  • Lokatt

    Wailea skrev 2008-12-15 23:18:08 följande:


    Ah! Beslutsångest! Har i uppdrag att köpa/beställa denna spis i julkapp men vilken vill vi ha. Kanske miniköket från MICKI är roligast då det har diskbänk, trots att det bara finns i rött?Köpa det som jag tror är mest kul eller det som jag tycker är snyggast?? Hjälp!
    våra barn har det med diskbänk, det är jättebra för det har ju dessutom ett skåp brevid ugnen, under diskhon. Ger mycket mer lek möjligheter!
  • Lokatt

    idag kom mitt från Gullgrodan! Snabb och trevlig affär Och zizoo är så fina!

    men mysgrodan har jag väntat på en vecka och de svarar inte på mail?!

  • Lokatt

    måste bara ta tillbaka att mysgrodan inte svarar på mail, det gjorde dom nu

  • Lokatt

    fröken ida skrev 2008-12-16 13:51:11 följande:


    Lokatt skrev 2008-12-16 13:28:59 följande:
    Du kanske har råkat ut för samma sak som mig. Att det är Posten som strular. Jag väntade och väntade också på min jacka. Tillsist gav jag upp och fick tillbaka pengarna från Mysgrodan, samtidigt som jag beställer en likadan turkos från Bus och rackartyg. Samma dag träffar jag på min granne som driver en webshop och som skickar sina varor i samma rosa paket. Hon har fått min jacka levererat till sig och hon trodde det var en retur och inte kollat efter. Nu står jag med två jackor, varav en måste åka tillbaka i retur. Så det jag sparade genom att beställa den på rabatt äts nu upp i fraktkosnader. Så mycket för har man att vara ärlig. Jag kunde ha struntat i att höra av mig att jackan kommit fram, men så gör man inte tycker jag. Varken webshoppen eller jag har gjort fel utan posten och det är dom som vinner på det här. Jag litar inte ett dugg på posten längre. Mina julkort som jag skickade för 2 veckor sedan är fortfarande ute på vift. Har skickat ett galet argt mejl till dem, men vad hjälper det.Oj nu blev det långt men jag är tvungen att få ur mig det här
    har du kontaktat utdelningsansvarige på ditt postdistrikt och förklarat, de borde då stå för den extra returkostnaden. pga. dom levererat fel.

    Iaf. så var det inte det som hänt mig. mysgrodan hade inte sett min inbetalning, men enligt min bank är den gjord den 5:e och allt är som det ska med den.

    Hon lät tillmötesgående i mailet, så hoppas detta löser sig smidigt.
  • Lokatt

    Hanah skrev 2008-12-16 13:55:31 följande:


    fröken ida skrev 2008-12-16 13:51:11 följande:
    Lite OT.. men i augusti beställde vår familj ett paket från HM, som vägde 15 kg. Det måste ha varit ett stoooort paket! Men jag vet inte, för det kom aldrig fram Hur kan man 'tappa bort' ett paket som är så stort????
    det kan man inte, för det går inte som brev, utan det har alltså ett kollinr. det är spårbart.
  • Lokatt

    fröken ida skrev 2008-12-16 13:58:44 följande:


    Lokatt skrev 2008-12-16 13:55:20 följande:
    Nä det har jag inte. Hur kommer man i kontakt med den personen? Vet du det?
    gå in på posten.se och ring kundtjänst. Dels kan dom hjälpa dig, dels så kan dom oxå koppla dig till rätt chef över ditt distrikt
  • Lokatt

    Mysgrodan löste detta toppen! Verkligen bra service! Efter några mail fram o tillbaka konstaterades att de missat min insättning. Hon skulle tom. skicka med en tröja som ersättning för krånglet.

    Så kundvänliga shoppar gillar vi!!

  • Lokatt

    Nilam 1 skrev 2008-12-16 21:29:29 följande:


    Hej hej Smygläser i denna tråd lite Jag såg att någon fråga om kik kid mössorna men det blev inget riktigt svar!? Jag undar också om strl i dem, Jag har hört att de är jättesmå i strl och det står på barnlyckas sida att kik kid är små i strl... Så till frågan till en nyfödd ska jag köpa 0-2 mån eller 2-4 mån??  //Malin
    vilken modell? det skiljer nämligen mycket på modellerna oxå! de flesta är små, men för att förvirra ännu mer är några stora
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!