• Moonis

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Här är bild på det jag fick idag Alla är bodysuits o är jätte nöjd. Har hon lite fint att växa i.

  • Moonis
    FlowerPowerMama skrev 2009-01-08 15:03:17 följande:
    Loggade in nyss på Hippo och såg att min order inte ens fanns längre bland mina tidigare ordrar, så nu kan jag definitivt sluta vänta på paketet!
    Står inget på mig heller o dom bodysuits jag hade beställt är bortplockade från nätet så jag va tvungen att ringa för att se då. Men hon har inte hunnit till mitt nummer än o plockat bort lite av det från nätet hon vet kommer gå till dom som beställt.
    Så jag känner mig fortfarande lite hoppfull i alla fall

    Men måste säga att hon låter väldigt trevlig på telefonen fast hon har massa att packa o oroliga som ringer dit o undrar, bra tålamod
  • Moonis
    AlexandraLuleå skrev 2009-01-08 16:40:53 följande:
    Moonis skrev 2009-01-08 16:31:40 följande: vilket nr hade du?
    1614 o hon va på 1790.
  • Moonis
    Lourdes skrev 2009-01-08 18:02:15 följande:
    Jag beställde från LPL den 21 december och har fortfarande inte fått något paket. Fick ett lite surt svar om att hon inte kunde rå för alla helgdagar och förseningar, men hur länge skall man vänta???
    Konstigt för jag fick mitt på några dagar nu bara, måste ha blivit något fel.
  • Moonis

    Fick ringa om min order igen nu då för det lät jätte konstigt med samma ordernr o det tyckte hon oxå lät väldigt konstigt. Men nu fick jag reda på att min ena småfolksuit fanns i alla fall o sen valde jag en rosa suit med elefanter istället för den andra som va slut. Ska bli spännande att se hur den ser ut, hon sa att den va jätte söt i alla fall

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!