Inlägg från: Vikingakvinnan |Visa alla inlägg
  • Vikingakvinnan

    Me&i-tråden nr 9

    Jag tycker att det var en toppenlucka idag. Bebisen i magen har inge bäbisoverall. Och ingen menadi-filt heller. Beställning är lagd

  • Vikingakvinnan

    Tack!
    Nej, vi vet inte könet. Men päronoverallen är så fin så det fick bli den. Och tycker jag inte om den på en lite kille pga färgen så har jag en hel hög med kompisar som ska få en liten i vår. Nån tjej borde det bli.


    JWM skrev 2008-12-03 09:15:09 följande:
    GRATTIS!!!vilken overall valde du??eller vet ni könet?
  • Vikingakvinnan

    Det är så det blir. Ordern lär vara öppen så att du kan lägga beställning två dagar i följd på samma frakt. Är det längre emellan så blir det ny frakt.


    melizza skrev 2008-12-03 10:11:24 följande:
    alltså vad jag menade var att får man betala flera fraktavgifter allt eftersom hur många ggr man beställer....jag menar att jag kanske inte beställer varje dag utav kalendern men kanske lägger sammanlagt 4 eller mer beställningar och får man då betala 4 frakter??
  • Vikingakvinnan

    Det där rättar till sig. Låter som ett solklart misstag alternativt att det är så det ser ut på bekräftelsen av nån anledning men att det kommer tre tröjor.
    Tror inte att du behöver oroa dig. Får du tag i din säljare så prata med henne (honom?)


    jessiik skrev 2008-12-07 14:09:01 följande:
    ÅHHHHHHH någon som vet?Jag beställde fredagkväll,3stgodisråtttröjor (ta 3 betala för 2)men sågsen dåjag betalat beställningen att en tröja "hoppat bort" alltså man tar ju inte bara 2 och struntar i den som är "gratis".Jag mailade dom på en gång men jag antar att dom inte jobba helg för jag har inte fått svar... tror ni dom kan lägga till en tröja annars struntar jag i det och beställer inte alls...
  • Vikingakvinnan

    Tackar för rapporterna från Skurup!
    Är det någon som minns om det fanns canvasbyxor kvar? 86/92 är jag intresserad av

  • Vikingakvinnan

    Mn pappa var där igår och han sa att det inte fanns så mycket. Men mycket kan rymmas i en kartong och han har knappast "Me&I"-vana så han vet inte vad han ska titta efter.
    Du kan ju alltid göra det till en härlig utflykt Bokskogarna är härliga även fast löven ligger på marken, utsikten från Romeleåsen är alltid värd en extra resa. Och en promenad längs med stranden är aldrig fel, bara man är rätt klädd.


    linper skrev 2008-12-30 12:35:07 följande:
    Någon som varit på utförsäljningen i Skurup?? Var där mycket kläder`?? Såg inte det förrän nu och funderar på om där är utgallrat eller det är lönt att köra..
  • Vikingakvinnan

    Hör med din säljare! Det lär ha kommit in fler efter inventering.


    Mimmis74 skrev 2009-01-02 09:02:16 följande:
    Jag kollar lite på Traderas hemsida om jag hittar en röd plyschtunika till mig, men icke
  • Vikingakvinnan

    Jag hoppas att de har bytt till kuddfodralen som de säljer på hemsidan
    Fler molnörngott lockar inte.


    Cattiz79 skrev 2009-01-04 15:24:34 följande:
    någon som vet vad man får för storkundsgåva nuför tiden, är det örngotten fortfarande?
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9