• Ruso

    Me&i-tråden nr 9

    Svar på #1814
    Undrar bara...fick du inte bilden i förmiddag, skickade den när du bad om den första gången... Nyfiken bara.

    Har skickat till alla som frågat, så om någon inte fått så får ni höra av er igen - utifall något är fel (funderar bara då det verkar som om Plummy inte fick det första mail jag skickade...)
  • Ruso
    Fridac skrev 2009-01-18 19:33:20 följande:
    Ruso- Tack så mycket för bilden du skickade till mig igår... tror jag det var :) Du verkar ha haft fullt upp med att skicka mail de senaste dagarna ;o)
    *Hehe* Jo, jag tror jag räknade till 44 mail nyss Vi är visst många som hänger här inne!
  • Ruso
    Plummy skrev 2009-01-18 19:34:29 följande:
    16:54 fick jag ditt mail såg jag nu när jag tittade
    Hm...OK, skickade det första kl 09.55 och det sista kl 16.55, säger min dator, tiderna varierar nog lite Bra det sista kom fram då i alla fall!
  • Ruso
    Innerjoin skrev 2009-01-18 20:23:22 följande:
    Tack för bilden Ruso, men visst måste det vara nattlinne och pyjamas??
    Nej, det är det inte. Det är en rosa frotté tunika, ärmlös, med kanin på. Under är det olika t-shirts. Den ena verkar vara rosa med prickar och den andre brun med kaniner (?Syns inte lika bra) och så pantaloger/tajts till det.
  • Ruso

    Spännande - provkollektioner på väg snart alltså!
    Jag är ju ingen säljare, men jag gläds ändå

    Om någon säljare tycker det är skitjobbigt att packa upp så är jag självutnämd-profesionell-superuppackare, och bara för att ni är ni så erbjuder jag mina uppackar-tjänster alldeles gratis!! *hehe*

  • Ruso
    Flingping skrev 2009-01-18 22:52:04 följande:
    Raihana skrev 2009-01-18 22:32:00 följande: Tack! Men oj vad dum jag känner mig, jag hade ju fått även den från min säljare. Jag missade att det var två sidor i filen bara Nu har jag också sett nederdelen av bilden. Men jag hoppas verkligen att det är en tunika som är längre än vad det ser ut på den stora tjejen.... Visst, hon sträcker upp armarna, men det ska man ju kunna göra utan att visa rumpan om man inte har tajts
    Beror ju på vilken storlek man har hur lång den är
    Det är väl som på höstens bilder. De har klädd på barnen enligt de kläder de har och inte enligt barnens storlekar...tajtsen ser ju inte ut att vara rätt storlek heller, hade nog varit mycke finare med en mindre storlek där. Och det syns att den är rätt trång i ärmen, så nog har stora flickan en storlek för liten, eller två...
  • Ruso
    Perkan skrev 2009-01-19 09:24:17 följande:
    Ruso skrev 2009-01-18 22:38:36 följande: Haha underbart! Jag anmäler mig också! Tänk om några "normala", dvs icke besatta me&i´are skulle läsa vår tråd..... de skulle ju som sagt tro att vi var BESATTA!!!!!! eller nåt!
    Min säljare tackade artigt nej till mitt generösa erbjudande... Tänka sig...

    Hon sa jag kunde komma förbi den 30. och titta, men så vill man ju inte vara _för_ ivrig liksom *hehe* men nyfikenheten har väl ingen lag om man säger så. Tur att hon känner mig rätt så väl
  • Ruso
    Raihana skrev 2009-01-19 14:39:48 följande:
    Måste bara berätta, det är något som detta händer man fattar att man är shopoholic! Min mamma kom förbi på dan för att ta de 2 stora till ett lekland och äta hamburgare, skulle avlasta mig lite då jag sovit så dåligt. Så fort hon åkt passade jag på att sova med lillan. Låg och tänkte på min man som inte är någon direkt romantiker eller köper prenter/choklad så ofta, men när han väl gör något så slår han på stort så man nästan ramlar baklänges. Jaja, somnade med lillan och börjar drömma: Mannen ber mig gå med alla barn och handla socker till HANS kaffe (dricker inte själv). Lite små sur går jag muttrandes iväg med alla 3 barn. Kommer hem ännu surare då det börjar regna på vägen hem. Kliver in genom dörren och han säger: Jag åker iväg till dina föräldrar på middag med ungarna, du har en överraskning i vardagsrummet säger han flinandes. Går in i köket och ser att han köpt min favorit choklad och ställt fram Cola, tar det med mig och går vidare in i vardagsrummet. Och där står DEN, hela kollektionen, hänger så fint på klädstången. Är plötsligt inge sur längre för att jag gick å handla socker. Ler för mig själv åt min man. Står och tittar på alla kläder och hör ett barn gråta....innan jag fattar, lillan hade ju vaknat och där försvann kollektionen. När jag väl vaknat inser jag att man nog är helt knäpp......
    Men vad tråkigt att vakna efter en så underbar dröm!! Hann du kolla in några plagg innan du vaknade

    Men att du avböjde att hjälpa din mamma med att packa upp kollektionen - det hade jag aldrig klarat av! Var det min mamma så hade jag åkt till henne så snabbt kollektionen kom! FAst...helt sant är det inte, min mamma bor i NOrge, men om hon hade bodd här i alla fall!!

    VAd roligt med en mormor som säljer! Då har du nog rätt mycket kläder kan jag tänka mig!!!
  • Ruso
    Vikingakvinnan skrev 2009-01-19 22:06:20 följande:
    Sommarbebben! Anges det något skäl till varför de skulle göra så här? Är inte coacherna säljare även de? Verkar orimligt. Jag tror inte på det här.
    Jag vet inte heller, men har lite svårt för att tro detta faktiskt. Alla coacher hade väl sina träff i helgen där de fick se kollektionen, verkar konstigt att sparka de strax innan... Kanske har de gjort så att det inte finns distriktscoaher länge, utan bara coacher? Men att sparka dem och dra in mailen...hm...de är ju själv säljare, nej, jag tror nog inte på detta faktiskt.

    Kan också var något som skrivs för att sätta Me&I i dåligt ljus nu innan kollektionen släpps, eller kanske bara halva sanningen...inte vet jag.
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9