• Ruso

    Me&i-tråden nr 9

    Gordnid skrev 2008-12-11 22:30:48 följande:
    Mellandagsrea har man väl i mellandagarna..?
    *hehe* -det var väl det som var tänkt från början, det var därför jag skrev sådär :) De har ändrat sig helt enkelt och börjar innan jul  i stället, så det skall finnas erbjudande...kalendern har ju inte varit så "bra" då mycket ju tagit slut så snabbt.
    Theina skrev 2008-12-11 22:28:42 följande:
    jag hörde också den viskningen SPÄNNANDE!!! jag ska sitta här från maken (ja nästan iaf) går til jobb vid 06:30 så jag inte missar ngt
    Vad jag fattar så läggs den inte ut på morgonen utan under dagen...så man kanske får vänta ett tag...
    Stormis skrev 2008-12-11 22:40:14 följande:
    Viskade fåglarna nåt om hur den skulle se ut? Halva priset tycker jag .
    Nix, tror inte ens säljarna vet det faktistk (eller?)
  • Ruso
    Stormis skrev 2008-12-11 22:40:14 följande:
    Viskade fåglarna nåt om hur den skulle se ut? Halva priset tycker jag .
    Halva priset har de nog aldrig haft....så den förhoppningen har jag inte i alla fall...
  • Ruso
    Kul med lucka även i dag - och vilket bra pris!!

    Jag har dock köpt nattlinnen och pyjamasar för länge sedan, de skall barnen få i julklapp. Surt att ha betalat fullpris, men på andra sidan så finns inte alla storlekar kvar - så jag är ju nöjd ändå.

    Så får vi se hur rean blir senare i dag, spännande!
  • Ruso
    NovaAlexandra skrev 2008-12-14 16:31:39 följande:
    Prickig tröja, röd/vit Noshörning tunika Godistunika Igelkott plyschtunika, orange/cerise igelkott beige Plyschtights, röda Prickiga tights rosa/vita Plyschbyxa, cerise Nattlinne, rosa rosa baströja får jag köpa ur min säljares provkollektion, 1100 kronor. det var väl billigt? jag är jätteglad
    Jag köper allt för halva priset, har köpt MASSOR!!
  • Ruso
    molnen skrev 2008-12-14 18:21:12 följande:
    Jag köpte brun plyschjacka ,brun bas body och geisha tunika för 260 kr
    Det måste tom vara under halva priset!! Grattis!!
  • Ruso
    JWM skrev 2008-12-15 08:12:56 följande:
    www.meandi.se/BizPart.aspx?tabId=389⟨=sv testar om den fungerar...
    Vet inte om någon kommenternt detta...men jag är just nu för lat att gå tillbaka utifall inte
    Detta är inte danska väl, utan norska, och på den svenska hemsidan så står det ju att de nu
    laddar för lansering även i Norge. Som norska tycker jag ju det är roligt....fast vi har ju varit rätt så unika när vi varit hemma i norge med dessa kläder, kanske slut på de tider nu då
  • Ruso
    Förlåt för stavfelen i inlägget ovanför...var lite för snabb, så hjärnan och fingrarna följdes inte åt... Fast det händer rätt ofta tyvärr...

    Ser bild på molnplyschjackorna och surar lite... Jag skulle ju få köpa en 98/104 som min säljare beställt extra...ville ju ha 86/92, men detta var bättre än ingenting.

    Men nu har det strulat till sig. MIn säljare fick sin distriktscoach att beställa för sig då hon jobbade, och nu visar det sig att hon har gjort ett miss och beställt 3 vanliga bruna plyschjackor i stället! Bara att skicka tillbaka...

    Så nu blev det ingen jacka i alla fall...
  • Ruso
    Perkan skrev 2008-12-16 12:43:15 följande:
    Åh jag vill ha molnplyschjackan också! Man är ju aldrig nöjd Trots att jag fått tag i klänningen, tröjan och även molnplyschtightsen.... Hämtade ut molnplyschtightsen idag med hjälp från er!, och via min säljare. Lite irriterande att jag aldrig fick smsaviseringe från schenker för de hade kommit i onsdags förra veckan och då hade paketet hunnit fram till Norge men nu är det nog kört Eller vad tror du Ruso som har stenkoll säkert ?!?!
    Tja...har nog tyvärr inte stenkoll där :) Brukar åka själv till NOrge varje jul, och dra presenterna med mig själv. I år stannar vi hemma, men då kommer halva släkten hit annandagen i stället, så vi firar julafton lite senare med dem ;)

    Men jag vet att mamma sa det var sista chans i helgen... Men jag hade nog chansat ändå, det brukar ju normalt ta 3 dagar, och skickar man i morgon är det trots allt en vecka till julafton, och post får de på julafton med. Det där datumet är ju lite för att inte alla skall lämna sent liksom, så blir det ju kaos..
    .
  • Ruso
    YES!!

    Min säljare har fått tag i en molnjacka i 86/92!!!!!
    Nu såg jag ju bilden med molnjackan till turkosa plyschbyxor...och vill ju ha den med. Hoppas någon växer ut sin och säljer billigt på tradera (önsketanke )
  • Ruso
    lolo21 skrev 2008-12-21 20:34:36 följande:
    Mian skrev 2008-12-21 20:28:40 följande: Åh jag älskar plyschtajtsen med moln till wille! Hade velat ha även röda men de finns inte kvar i hans strl. Wille är 14 mån o väger 8560, 69.5 lång. Så han är en liten en, fast en liten knubbis blir han i tajtsen, såå söt=) Tycker aboslut pojkar kan ha tights. Men så har jag ju även päronoverallen på min gosse=)
    Plyschtajtsen skulle jag nog kunna ha på min son, men päronoverallen vill jag inte ha, lite för flickig för mig. Men så har jag 3 flickor på raken innan lillkillen och har fått fråtsa lite för mycket i "tjej" kläder...och tycker det är skönt med lite annat nu :)

    Vilken liten goding du har!! Är ni som föräldrar korta ni med? Hoppas det är OK att jag frågar, du behöver ju inte svara. Kanske lite tjatigt....du lär nog få höra kommentarer om hans längd ofta kan jag tänka mig, 69,5 måste ju vara tom under längsta kurvan?

    MIn goding är 8 mnd, 73 lång och 10,5 kilo... Förstår från din presentation att du inte har en matglad kille och förstår oron över det. MIn son var mycket sjuk och under 3 veckors tid så åt han nästan inget...ammade på nätterna. Det var jättejobbigt och jag såg hur han smalnade. Men nu har det vänt, och det är ju så skönt. Min son har också Nebunette hemma (och två av syskonen hade det också) och läkaren tror han är allergiskt mot något, vi skall pricktesta i januari.

    OJ, det blev visst lite OT detta
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9