Inlägg från: uppsala |Visa alla inlägg
  • uppsala

    Fikatråd för hemma-hos mammorna i HBG #8

    satt precis och knpade på en ny jag med
    Jag är här iaf.
    Har idag skrivit på papper för nytt jobb, hurra!

  • uppsala

    Inte så mkt att berätta här - skriver i din inkorg.


    Carenya skrev 2008-12-13 22:48:30 följande:
    Hmm, uppsala, nu blev jag nyfiken! Berätta gärna mer!
  • uppsala

    Det kan man nog inte säga men, vi träffas inte längre, allas barn är ju över 2 år och i stort sett alla mammor jobbar så, vi ses mest här för en kommentar eller två och har inga gruppdejter längre.

    God Jul på dig med!

    Beyond Eternity skrev 2008-12-20 13:33:21 följande:


    Så ni är ett "slutet" gäng och välkomnar inte fler eller?God jul
  • uppsala

    Gott Nytt År! Liksom förra året tillbringade vi några timmar idag nere på stranden med lek och korvgrillning. Hörligt men kallt om tårna till slut.

    Grattis Oskar!

  • uppsala

    Carenya: grind är bra på natten, håller med! Om han ramlar ur sängen så kan du ju testa att göra som jag gjorde med A - jag lade in ett par kuddar el likn mellan madrassen och bäddmadrassen längst ut på övre halvan av sängen. På så sätt blev det en uppförsbacke där som han inte rullade över.

  • uppsala

    Carenya: Ögoninfl e trist, skönt att han börjar bli bättre!

    Lothan: det låter kul! Roligt hitta ngt som man kan göra tillsammans med ngn annan! Har inga aktiviteter just nu men har iaf gått min 50-minutersrunda 2-3 ggr iveckan i snitt. Kan passapå nu på dagarna innan jag börjar jobba, hörlurar på. Lyssnade dock på dokumentär om Quick härom dagen då jag för ovanlighetens skull gick ensam i mörker. Hu, det var lite väl läskigt så jag gick hemåt igen Går annars inte ensam då det e mörkt.

    Metallgem: vad kul att få vara tärna! o du, 2 min gångväg till vv e ju helt perferkt. Kul med belöning - ny klänning! Men du vet - du e snygg NU också!

    MaHj: 5 känns så stort!

  • uppsala

    Vab redan andra veckan på nya jobbet. Nåja, behöver nog ej vabba. Sitter hemma och jobbar. Klara som mest är hemma pga av att hon behöver en extra dag hemma innan dagis sköter sig än så länge fint själv. Får se hur mkt jag får gjort. Thomas kommer hem e lunch o byter av. Hoppas aööt e bra med er o att ni ej fått influesan, vi har klarat oss hittills men flera på dagis har legat däckade i en vecka med 40 graders feber.

  • uppsala

    Hej på er! Synd om alla sjuklingar. Vi har peppar peppar klarat oss bra sedan 2 feb då jag började jobba. Var hemma en dag med K som var lite förkyld. Det har varit lugnt på vårt dagis senaste tiden men pang så slår kanske ngt till så man vågar inte säga det för högt (viskar). Jag hade en brakförkylning som var lång men då kan man ju ändå klara sig o jobba lite etc. Vari Gbg precis på konferens. Tänkte också att jag skulle vilja åka dit med T o bara vara vi. Inget annat kul här att rapportera tror jag. Trött i huvudet varje dag, jobbigt byta jobb. Men, kul. Allt bra med K o A. A ganska sur lite då o då men hör väl till åldern antar jag. Han vill flytta till grannarna som e mkt snällare för där man får fika typ tusen bullar samt spela MKT spel på dator el likn..Gör lite ont i hjärtat när han säger det så på allvar.

Svar på tråden Fikatråd för hemma-hos mammorna i HBG #8