• Tankgirrrl

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    hej!
    den här tråden vill jag hoppa på!
    jag förstod inte hur man skrev startvikt och så på den andra tråden, så jag har inte gjort det än!
    Jag dietar genom att äta naturdiet 3 mål av fem, tänkte köra bara naturdiet och frukt hela nästa vecka! har en operation som väntar i augusti och fram tills dess måste jag gått ner 15kg, jag har gått ner två! kör ni nån särskild diet eller så?
    och HUR håller man sig undan från chokladen och ostbågarna utan att krevera??
    // catrin

  • Tankgirrrl

    Sigrid skrev 2009-02-13 12:38:46 följande:


    Välkommen! I den andra tråden kan du skriva lite som du vill. Beror på hur mycket uppgifter du vill uppge och ha koll på själv. Men det är ju kul om du uppger vilken vikt du startade på och om du har något mål. Ostbågar är min svaga sida. Åhh, bara tanken på dem får det att vattnas i munnen. Det är bara att bita ihop antar jag. Lycka till, klart att du ska klara 15 kg tills augusti. Vi stöttar och peppar dig.
    åh! det låter bra :) jo jag får fylla i där! dte är inget hemligt :)
    skönt med en feelgod- tråd ju!
  • Tankgirrrl

    Sigrid skrev 2009-02-13 20:44:41 följande:


    Idag bjöd jag på fika på jobbet och det var uppskattat. Men jag stod så länge och bakde igår kväll så jag var alldeles slut i ryggen idag. Att baka till 40 personer är inte kul, men man behöver bara göra det en gång per år i alla fall. Nu har jag ett år på mig att fundera ut något att baka till nästa gång. Jag såg att och Tankgirrrl och mariaq lagt in sig i vikttråden, vad kul. Nu ska jag sätta mig och dega framför "Let´s dance".
    jo jag vet hur det är! men skönt att det bara är en gång om året! smakade du nåt själv då? och vad var det du bakade`?

    jap nu är det officiellt :P
  • Tankgirrrl

    wiie vägde mig idag och jag har gått ner 1kg denna vecka!!!

  • Tankgirrrl

    Sigrid skrev 2009-02-14 10:28:45 följande:


    Grattis, vad kul. Vad duktig du är.
    ändå har jag ätit kebab, chicken nuggets med pommes och himla massa ostbågar och choklad! men det är ju alltid kul att vågen visar minus! hur går det för dig i gå-ner- andet?
  • Tankgirrrl

    Sigrid skrev 2009-02-14 10:31:15 följande:


    Jag bakade daimtårta och hade vispad grädde till. Ja, jag smakade själv. Annars brukar jag hoppa över fredagsfikat på jobbet, dricker bara lite vatten.
    mmm gott! va duktig du är! jag kan inte hålla mig borta från fikabröd!!! eller jo när jag inte vet vad det är i eller om vi är på fik för jag är nötallergiker och kan inte ens äta spår av så då är det inte så svårt! men annars så!
  • Tankgirrrl

    morrontrött skrev 2009-02-14 11:30:36 följande:


    jag fixade ordning lite i vikt-tråden. hoppas ingen misstycker?
    jag såg det! det blev jättebra men en fråga! när man vill uppdatera sin egen vikt och så, ska man kopiera allas då och sen ändra på sin egen?
  • Tankgirrrl

    Sigrid skrev 2009-02-14 11:43:49 följande:


    Jag har nåttm in målvikt så just nu försöker jag hålla min vikt för att inte gå upp igen. Jag tror att det går ganska bra, men efter jul tycker jag att det har varit svårt med motivationen för att hålla sig från gosaker. Sen har jag varit förkyld i tre veckor så jag har inte kunnat träna, det känns trist. Men jag hoppas förkylningen är på bättringsvägen nu.
    jaha!
    jo dessa högtider med massa gott som man inte kan låta bli!
    usch inte kul å vara sjuk ju! jag tränar typ inget just nu. lite trist!
    ja du får krya på dig så du orkar träna!(och för att må allmänt bra! )
  • Tankgirrrl

    Sigrid skrev 2009-02-14 17:52:21 följande:


    Jag har köpt ett par nya byxor. När jag kom hem och mannekängade lite för mannen och sonen så sa min man: "Dom låren har det hänt mycket med." Ja, har man minskat 10 cm i omkrets på låren så borde det väl märkas, eller hur. Kul att det syns med mina nya byxor. Och så köpte jag en snygg tröja som passade snyggt till mina nya byxor. Känner mig så nöjd!
    åååh va kul!
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra