• Linrund

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Ny vecka i morgon. Hoppas att det händer någonting på vågen snart för hittills har den bara stått still. Det kanske beror på att jag inte har motionerat så mycket men däremot ätit bra. Så imorgon måste jag motionera mera.

    Var på middag idag hos mina föräldrar. Dom brukar alltid bjuda på något gått till middag när man är där och sedan någon smarig efterrätt. Men så duktig som jag är så lyckades jag ändå äta nyttig. Jag åt sallad, kött och sås och hoppade helt över efterrätten. Så nu klappar jag mig lite på axeln. Fick till och med mig matlåda så nu kan jag äta samma mat som jag åt till middag idag till lunch imorgon på jobbet. Är lätt annars att köpa något onyttigt i matsalen vilket jag nu har slutat med:)

  • Linrund

    Hej!

    Är det någon fler som går ner i vikt men inte minska någonting i cm runt kroppen?
    Jag får stadigt (men sakta) ner i vikt men jag är fortfarande lika tjock runt kroppen.
    Hoppas det händer något med det till nästa helg för då ska jag på två stycken stora fester eftervarandra och vill då se smal och snygg ut.

  • Linrund

    jäkla ski!t jag tror jag håller på att bli förkyld. Snorret rinner och jag nyser hela tiden. Jag har inte tid att vara förkyld nu. Jag ska på 2st fester (eftervarandra) i helgen och har då inte tänkt att sitta med röd näsa och rinnande näsa på festen. måste försöka kurera mig så att jag inte blir ju:(

    Annara så det bara bra med mitt nya liv. kilona ramlar av mig sakna men säker men cm är ändå kvar. kör pilates som träning enligt dom så ska man ju få en smal och fin midja. stämmer inte riktigt på mig just nu. förhoppningsvis ska min samal och fina midja kommit fram innan sommaren:) Vill nämligen kunna ha sommarkläningar och bikini.

    Hur gör ni. Sätter ni upp delmål eller?

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra