• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    morrontrött: Usch vad trist att du mår sämre. Låter som om du åkt på en rejäl förkylning. Halsfluss vet jag inget om, men det kan ju vara värt att kolla upp. Krya på dig!

  • Sigrid

    Idag är första dagen på tre veckor som jag inte känner mig förkyld. Det blir dock ingen träning den här veckan, det vågar jag mig inte på, men nästa vecka ska jag banne mig iväg. Så se till att hålla alla förkylningar borta från mig tills dess.

  • Sigrid

    Åh, idag är jag seg. Jag skulle gärna ha helg i några dagar till. Det värsta är att jag blir så sötsugen när jag är trött.

    Vad ska ni äta idag och de närmaste dagarna? Det är veckohandling snart och det är alltid lika svårt att komma på något. Så tips mottages gärna.

  • Sigrid

    mickans: biffstroganoff lät gott. Jag har aldrig gjort det själv, får googla och se hur man gör. Att slå av svanskotan lät inte skönt, aj, aj...

  • Sigrid

    Men det är ju inte klokt. Du mår ju inte bra och så blir du hemskickad i alla fall. Om de åtminstonne kunde komma på vad det är för fel så de kan göra något åt det. Jag skickar en massa styrkekramar och hoppas att du mår bättre snart.


    Maddisen80 skrev 2009-02-16 19:07:40 följande:
    Hejsan alla , nu är jag tillbaka ,jag har varit inlagd på lasarettet sen förra lördagen kom hem idag har inflammation nånstans, men det vet inte vvar och har feber fast jag får panodil och ändå blir jag hemskickad så jag sa jag kommer hit nästa gång jag är halvdöö
  • Sigrid

    Kul att höra av dig igen. Hoppas du hittar motivationen med soppdieten.


    viti skrev 2009-02-16 19:16:56 följande:
    Det var ett tag sen jag var här. Sen jag började plugga har allt legat på is men nu har jag tagit tag i vikten igen. För att få en riktig riv start kör jag soppdiet den här veckan för att sen hoppa på VV igen. Men jag känner att jag måste ner några kilo lite fort för att få tillbaka motivationen.På den här dieten går man ner 5-8 kg på en vecka, vi får väl se hur mycket jag går ner...
  • Sigrid

    mickans: Hade inte du köpt någon bok om någon diet som du skulle följa? Har för mig att det var recept vecka för vecka. Funkar det bra, är det god mat, är det lättlagat?

  • Sigrid

    Sov gott! Jag ska lägga mig nu så jag orkar upp imorgon.


    Tankgirrrl skrev 2009-02-16 22:27:57 följande:
    God natt allihop! sov gott!
  • Sigrid

    Oj, vad kul. Hejja, hejja...


    viti skrev 2009-02-17 10:38:13 följande:
    Motivationen är på topp!! Vägde mig i morse och från i går till idag har jag gått ner 0,7. Woho,hoppas på samma resultat hela veckan
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra