• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Vad duktig du är att träna. Jag önskar att jag hade mer tid till att träna också, det hade varit kul.


    mickans skrev 2009-01-16 10:18:52 följande:
    Heej Tränade som en toka i går, först 50 min core sedan 20 min styrketräning å på direkten 30 min spinning ( nästan 40 men uppvärming ). Jag är myket nöjd, så kan jag bara hålla så gott som samma tämpo nästa vecka så ska det bli riktigt roligt att väga sig på torsdag De har även förlängt cykelpumpen till 90 min från 70, så det kommer nog kännas på lördag skulle jag tro
  • Sigrid

    Igår var vi bortbjudna och fick både smarrfika och efterrätt. Det var inte läge att säga "nej tack" fast jag faktiskt inte var sugen alls.

  • Sigrid

    Jag hittade en gammal tränings-dvd i filmhyllan här hemma, så nu har jag tränat en halvtimme, sen tröttnade sonen på mig. Nu ska jag få i mig lite lunch.

    Vad äter ni till lunch på lediga dagar? Jag behöver tips på inte allt för onyttiga luncher. Här blir det ofta smörgåsar till lunch på helgerna och det känns inte helt ok.

  • Sigrid

    Och imorgon ska jag styrketräna. Det känns kul att komma igång igen efter julen. (nu när jag har tränat lite hemma och tänker på morgondagens träning så har jag nästan glömt bort att jag åt en massa smarr igår).

  • Sigrid

    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Jag har nått min målvikt (60 kg)! Jag är så stolt. Måste få dela med mig av mina mätvärden här även om vi har en vikttråd.

    Start: 2008-08-11

    Startvikt: 74,3 kg
    Vikt nu: 59,3 kg
    Viktminskning: 15 kg

    Mått
    Midja: Start 89 cm - Nu 70 cm (minskning: 19 cm)
    Höfter: Start 110 cm - Nu 95 cm (minskning: 15 cm)
    Lår: Start 64 cm - Nu 54 cm (minskning: 10 cm)

  • Sigrid

    Jag ska fortsätta, men inte lika mycket fokus på att gå ner i vikt som tidigare utan mer att leva sunt och träna. Jag tänker inte sätta upp någon ny målvikt. Det jag mest vill just nu är att få en vältränad kropp och att inte gå upp i vikt.

    Så jag stannar här hos er ett tag till

  • Sigrid

    Tackar!

    Igår var jag och styrketränade så nu börjar jag känna att träningsvärken kommer smygande. Imorgon blir det Powerstep igen, hoppas att jag hänger med lite bättre än förra veckan.

  • Sigrid

    Idag tränade jag Powerstep. Jättekul, men oj vad jobbigt. Nu längtar jag som vanligt till nästa vecka.

  • Sigrid

    Mickans: Fortsätt kämpa. Rätt som det är så måste det ju vända, eller hur! Men jag förstår din frustration, men vill ha resultat direkt.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra