• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Gott Nytt År!

    Firade nyår hos vänner igår och det ställdes fram ostbågar. Det finns en sak jag absolut inte kan motstå och det är ostbågar... så jag åt massor. Jag kan liksom inte stoppa mig själv när de står framför mig.

    Jag har ändå höga förväntningar på år 2009. Jag är på väg mot min målvikt och jag ska fortsätta träna och äta nyttigt.

    Nu är det dags för frukost (kl 11.30), har på något fantastiskt sätt lyckats få sonen att sova till kl 11 idag. Det kommer antagligen att straffa sig ikväll när han ska somna, men det problemet får vi ta då.

  • Sigrid

    Idag blev det kebabrulle till kvällsmat. Hörde på radion för några veckor sen att den dag på året som svenskarna äter mest pizza är på nyårsdagen, det märktes när vi skulle beställa, det tog en timme innan maten var klar. Men väl värd väntan. Jag var grymt sugen på kebabtallrik med pommes, men tänkte att kebabrulle nog var lite nyttigare.

  • Sigrid

    Har ni hunnit/orkat röra på er något under helgerna?
    Själv har jag varit en riktig soffpotatis. Men jag längtar till träningen.

  • Sigrid

    Nej, inte igen. Vad tråkigt att aldrig känna sig riktigt bra.

    Själv är det bara bra. Det är jätteskönt att vara ledig, men samtidigt längtar jag till träningen som blivit lidande under julledigheten. Men nästa vecka ska jag försöka komma iväg på ett pass.


    Maddisen80 skrev 2009-01-02 20:04:09 följande:
    Svar på #119Sigrid ja jag var på akuten igår igen ,men det vet inte vad som är felet fortfarande, hur mår du då `?
  • Sigrid

    Ja, det är ju knepigt om det hänger ihop. Om du mår dåligt så kan du ju inte träna och om du inte tränar så är det svårare att gå ner i vikt. En ond cirkel liksom. Hoppas att du orkar och kan träna lite framöver, för det är ju kul också.


    Maddisen80 skrev 2009-01-02 20:07:19 följande:
    Svar på #127Sigrid jag har inte tränat på flera veckor ,men ska träna på tisdag försöka att gå ner i vikt så kanske mina sjukdommar försvinner
  • Sigrid

    Jag har varit ute och åkt snowracer. Efteråt drack vi varm choklad och sen blev det bastu. Det är härligt med vinter! Längtar till Sälen-semestern när det blir skidåkning också.

  • Sigrid

    Jag börjar få ont i halsen. Fasiken också, jag som ser fram emot att träna nästa vecka. Jag vill inte bli förkyld.

  • Sigrid

    -1,9 kg
    Skönt att veta att jag kan hämta mig från en godisfrossande jul. Nu är jag på banan igen.

    Väger idag 60,5 kg. Mitt mål är 60 kg, så nu är det nära. Jag är inte helt nöjd med kroppen än (överkroppen är smal, men låren och rumpan finns det fortfarande lite att jobba med), men jag hoppas att lite träning ska få den att se lite bättre och fastare ut så småningom.

  • Sigrid

    Åh, vad kul att du har kunnat komma igång. Jag tror att mitt halsont är på väg bort, så jag hoppas att det blir träning på onsdag för min del.


    Maddisen80 skrev 2009-01-05 16:23:58 följande:
    Svar på #136Sigrid grattis till din viktminskning,det är ju superbra jobbat :) jo jag träna styrka igår 75 min och idag tränade jag kondition 60 min
  • Sigrid

    Jag med.
    Lite kul egentligen, för jag vet inte hur många gånger förr om åren jag varit glad om jag haft en orsak att missa träningen. Nu längtar jag verkligen och det känns så skönt att det inte känns som ett tvång att röra på sig.


    Maddisen80 skrev 2009-01-05 16:27:00 följande:
    Svar på #138Sigrid jo man blir så irriterad när man inte kan träna ;:/( det blir jag iaf
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra