Inlägg från: Zoffix |Visa alla inlägg
  • Zoffix

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Har rockat lucia i velour
    Glad lucia till allihop!

  • Zoffix

    mian71 skrev 2008-12-13 10:23:57 följande:


    Zoffix skrev 2008-12-13 09:40:22 följande:
    Sött med rosetten på magen!
    Tack

    Min lilla tjej har lussat lite nu i sitt lucialinne, men gud vad hon avskydde luciakronan!
    Hon är 13 månader och hatar allt som ska sitta på huvudet och luciakronan tog nog priset, tur att det är resår i den så den går att använda flera år
  • Zoffix

    Tycker också att lindex plagierar mycket. Och h&m tycker jag också gör det en hel del.
    Sen blir man så less på lindex och kappahls kvalité tycker jag....

  • Zoffix

    Tyras föräldrar skrev 2008-12-13 15:39:37 följande:


    wow! jättesöt!
    Tusen tack
  • Zoffix

    Stratus skrev 2008-12-16 16:01:20 följande:


    Skit skit skit SKIT. (Man får svära här va?) Min dyra FINA underbara maskin mår inte bra. Det är touch screen på den, och den slutar att funka. Nu ringde jag en Pfaffgubbe inne i stan och fick bara höra "åh nej", "kretskort", "tillverkas inte längre", "skitdyrt", "oj gav du så mycket för den", "ajajaj". Jag tror jag vill gråta. Dessutom har jag precis kvaddat ett jättebroderi. Som tur var var det bara en gammal handduk som jag testade på. Så den här dagen verkar sluta lika illa som den började. Den brukar "läka" när jag startar om den, men de senaste dagarna har det behövts oftare och oftare. Säg något snällt till mig, jag behöver det. Snyft.
    Stackare vilken dag du fick
    Lider med dig, det är så fruktansvärt jobbigt när allting ska strula samtidigt
    SOm tur är brukar det ju ordna sig till det bästa i slutändan så jag håller tummarna för det!
  • Zoffix

    Lines underbarn skrev 2008-12-19 19:42:07 följande:


    Någon som har biltyget i brunt och turkos från mjuka tyger? Jag vet att det ska få en stentvättad look/sliten look efter tvätt men jag tycker inte alls att det blev fint. (Missade den infon när jag beställde)Någon med liknande erfarenheter? Har ni blivit nöjda? Velouren som jag också beställde ser jättefin ut.
    Har inte köpt biltygerna själv men fick däremot ett mail från mjukatyger för nån vecka sen om dem som handlade om att poängtera att det med brun bakgrund ska ändras vid första tvätten, men inte det med ljus bakgrund.
    Antar att jag fick mailet eftersom jag handlat annat från mjukatyger tidigare. Men jag tycker det är lustigt att de inte istället ändrar infon om tyget på hemsidan så att det står tydligt att det ska släppa färg vid första tvätten, så även nya kunder ser det tydligt. Jag hade tolkat deras text på hemsidan som att tyget redan var stentvättat på bilden och vid leveransen, och jag läser inte heller alltid kommentarer innan jag beställer en vara.
  • Zoffix

    Lines underbarn skrev 2008-12-19 21:26:12 följande:


    Zoffix skrev 2008-12-19 21:17:46 följande:
    Ja, så tolkade jag också texten men i mailet står det ju annorlunda. Fast det står att bara det bruna ska ändras vid tvätt men det stämmer inte. Hela tyget ändras och ser helt nopprigt ut. Jag tyckte det såg så fint ut på bilden på hemsidan.
    Så ska det ju absolut inte vara, att tyget blir helt nopprigt vid första tvätten.
    Och det har du rätt i att det står i mailet att det bruna är det som ska ändras i tvätten, det tänkte jag inte ens på när jag läste det.
    Tycker absolut att du ska kontakta mjukatyger och säga att du är missnöjd med tyget.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)