Inlägg från: ZyzterZäta |Visa alla inlägg
  • ZyzterZäta

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Men visst plagierar Lindex en hel del nuförtiden? Jag tycker mig se Me&I-mönster på många av deras plagg. Förminskade och lite modifierade osv för att det inte ska vara plagiat rakt av. Mig gör det inget men visst verkar det lite fantasilöst?

  • ZyzterZäta

    Ni som sytt tetra-nescesär (stavn?) i vaxduk... Håller de bra eller är det risk att det blir en perforering där sömmen går så det lätt går sönder...?

    Och en sak till... någon som har en beskrivning på näsduksfodralen? Min har gått om intet... Visst borde man kunna göra även dem i vaxduk? Har en julklappsidé

  • ZyzterZäta

    Kanske idé att fodra den för säkerhets skull då? Tetranecessären alltså... Jag kan ju testsy en lapp av vaxduken vi har hemma... Den är eg köpt som underlägg vid katternas matplats men det blev massor över och mönstret är verkligen coolt

  • ZyzterZäta

    Har efter några tvättar insett att det är skillnad på mudd och mudd... Fick en låda med muddtrikå av svärmor och de har visat sig ha... varierande kvalitet... Vilken är bäst i tygdjungeln?

  • ZyzterZäta

    ak74: I Ottobre 6/08 fanns ett raglanmönster. Den senaste alltså.

  • ZyzterZäta
    Lines underbarn skrev 2008-12-19 23:52:42 följande:
    Ang biltyget från mjuka tyger så har de varit i kontakt med leverantören, så det ska bli intressant att få veta vad de svarar! Otroligt snabb service, hon svarade på mitt mail redan ikväll!
    Ja, det kan ju inte vara roligt för försäljaren när det blir så där. Risk att tappa kunder, särskilt förstagångskunder....
  • ZyzterZäta
    FruFogeby: Vad äääär det där vita med tryckknappar som du sytt? Jag kan inte komma underfund med det. Håller i övrigt med de andra - vad massa fina saker du sytt och vilka bakverk!!!
  • ZyzterZäta
    ami: Interlock är som tunn trikå men man kan säga att det inte har någon avigsida utan ser likadant ut på båda sidorna. I alla fall är den interlock jag köpt tunn. Mycket behagligt att sy tröjor eller pyjamas av tex. Jag har även sytt byxor i det till min son eftersom han är väldigt varm.
    Jersey och Singeljersey skulle jag också vilja veta mer om Jag TROR att det är olika stretchigt men vet inte vilken som är vilken...
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)