Inlägg från: Snoddas Snoddas |Visa alla inlägg
  • Snoddas Snoddas

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Småkottarna skrev 2008-12-11 21:26:18 följande:


    Funkar inte blogglistan i första inlägget?
    Nej tyvärr! Den blev borttagen för ett tag sedan!
  • Snoddas Snoddas
    Nhelia skrev 2008-12-18 07:25:20 följande:
    Jag behöver lite hjälp med färgval! Jag har jättefin velour i mörk petrol, men kan inte komma på någon färg som skulle passa på muddar. Några tips? Den här velouren är det:www.stoffochstil.se/Katalog/Mode.aspx...
    Rött är snyggt till och vitt, inte så praktiskt men fräscht!
  • Snoddas Snoddas

    Hmm...kollade precis igenom hur många bloggar jag följer - ÖVER 170 st sybloggar (och några virk- och stickbloggar)

    Det är ju inte klokt! Då har jag ju inte ens hittat till alla! Så härligt med alla kreativa inspirerande människor! Tack för att ni finns och delar med er av det ni gör!

  • Snoddas Snoddas

    Mimmi 71 skrev 2009-01-08 15:17:56 följande:


    Trots brist på sytråd så har jag ändå fått klart ett par svart velourmuddisar idag, som är en del av mitt "klädpaket". Dessa byxor hoppas jag innerligt skall passa då det är premiär för både det ena och det andra. Byxorna är i stlk 122/128 (har endast sytt upp till 98/104 förut) och har långa benmuddar alà Shampoodles. Sedan hade jag ju hoppats på att få klart en matchande svart/vit-randig tunika med cerica täcksömmar och muddar. Jag har ytterligare en tunika liggande halvklar i randig singeltrikå med oranga och cerica färgställningar, ärmarna är orangea och muddarna skall vara cerica, på denna återstår endast halskantens kantband. Ytterligare en tunika är på gång men denna är i betydligt mindre storlek (mina vänner tycker om tunikor till sina töser ) i gröna ugglor och även denna skall få cerica täcksömmar och muddar.
    Åh vad läckert det låter!
  • Snoddas Snoddas

    sorbet skrev 2009-01-08 19:04:07 följande:


    Nr1, Ja, jag har tänkt på att färga vita frottélakan, men jag frågade i tygaffären och de trodde inte att färgen skulle ta jämt då det är så mycket lycra(?) i, dom trodde det skulle bli flammigt.Vad tror ni som brukar färga tyger? Skulle det funka att färga vit stretchfrotté?
    Herdins har en färg som heter multifiber, det kanske kan va något! Har inte provat den själv dock!
  • Snoddas Snoddas

    doddit skrev 2009-01-14 16:27:23 följande:


    Inspirerad av er så ligger nu två par muddjeans tillklippta här på bordet Tänkte försöka mig på att fodra dem också...En fråga om minanamnband.se. Finns det någon möjlighet att de levererar tidigare än utsatt datum? Ska ge bort lite presenter och det vore kul om de kom innan.
    De gånger jag har beställt har det gått fortare. Nu fick jag 26:e jan som lev.datum, men fick mail idag om att de skickat dem!
  • Snoddas Snoddas

    fru fogeby skrev 2009-01-16 18:12:55 följande:


    nån som har måtten på dregglisar? och kanske beskrivning? om det inte är så att det bara är att sy ihop 2 tygstycken dvs måste fixa lite dregglisar till lillsyrrans kommande pojke.. håller på att göra flera set med kläder och dyl och skulle vara kul med lite dregglisar i.. även till min pojke som ändå är 2 år men fortfarande dregglar nåt kopiöst
    L A Woman har en i sitt bildgalleri!
  • Snoddas Snoddas

    Mmm...här vabbas det också...IGEN! Sonen hinner gå några dagar-1 vecka sen åker han på något! Ska försöka passa på att klippa tyg när han sover sen, så kanske jag får sy i em eller kväll!

  • Snoddas Snoddas

    Sandra G skrev 2009-01-27 20:23:55 följande:


    Kikade i det numret på nätet men jag hittade inga bilder på underkläders mönster.prinsessan 13 april skrev 2009-01-27 19:31:35 följande:
    De finns i 4/2004!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)