• Rostis

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Skulle lägga in en kommentar hos huldamaräng, men får bara ett förslag på engelska om att prenumerera på bloggen. Hur skall man göra om man vill lägga in en kommentar?

  • Rostis

    Sandra G skrev 2008-12-25 21:02:06 följande:


    Ingen aning Har precis börjat blogga och har inte lärt mig så mycket om det än Men när jag var inne där nu och tryckte på Kommentarer så kunde jag lägga in en.
    dumma mej då..... trykte på prenumerera på kommentarer..... sorry hittade rätt "knapp" nu.
  • Rostis

    PajaS skrev 2008-12-26 15:35:44 följande:


    Rostis skrev 2008-12-25 20:54:32 följande:
    Men vänta nu! Menar du att du har sytt kossan till vinboxen? Guud va tuff! Snälla, kan inte du förklara hur? (bara till mig själv, ej kommersiellt syfte!)Jag blev väldigt överraskad på julafton. Jag fick nämligen en - provdocka! Ni vet en sådan man kan reglera mått efter sin egen kropp. Loppisfynd för 150 kr!
    Hittade bild av en på en blogg och satte mej ner och ritade mönster, 5st bitar som är spetsiga i ändarna och bredare på mitten som blir en passligt boll runt bagen hål i ena som kranen ryms in igenom, dragked (går väl bra med kardborre också)bak. sen freestylade jag ben, huvud och juver. Kul att laga men tog lite tid tills jag hade mönstret klart, nu borde man sy flera när man har mönstret klart
  • Rostis

    PajaS skrev 2008-12-27 14:06:48 följande:


    Rostis skrev 2008-12-26 22:08:04 följande:
    Åh, tack! Hoppas du inte har nåt emot att jag försöker härma dig!? Men, din ser ju så "rund" ut, ser ut som att du fodrat med vadd?Helkul idé måste jag säga! Betydligt roligare (kanske inte elegantare men ) att ställa fram en kossa istället för vinkartong på middagar!
    Jo, jag har ju redan härmat, så härma på du bara. benen, huvudet och juvret är stoppade. kroppen är bara fodrad. akta bara när du provar runt bagen, för jag fick en nål i min och det var ju inte så fräscht.....
  • Rostis

    bloggat lite igen.

    Tycker någon annan än jag att ottobres förklaringar kan vara lite väl flytande, jag tycker att jag ofta själv måste klura ut vad som skulle kunna vara följande steg (ibland hjälper det om jag läser det högt för mej själv en par tre gånger för att få en aning om vad dom egenteligen menar)

    Korkad?

  • Rostis

    omkretsen= diametern * pi (3,14)

    omkretsen 80 cm (80/3,14)= diametern 25,5cm

  • Rostis

    hejsan!!

    Hur skall stackars jag gå till väg för att få lite flodhästar?? (till finland alltså)

  • Rostis

    rockat lite....

    har någon anna haft problem med att få in bilder på blogg.se? åt mej gick det inte och ett långt inlägg bara försvann.

  • Rostis

    grattis loppan! tyvärr har jag bara erfarenhet av min egen maskin husqvarna Emerald 118 och är nöjd med den. Inga goda råd tyvärr....

  • Rostis

    fru fogeby skrev 2009-01-10 23:54:24 följande:


    åh, då har vi samam maskin köpte min på syfestivalen fick prova den där å blev kär
    Jag är också nöjd med min men ångrar nu att jag inte tog följande modell, skulle villa ha lite dekorsömmar (som jag då tyckte var onödiga :) )
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)