Inlägg från: Jalapeno |Visa alla inlägg
  • Jalapeno

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    är det någon som kommer ihåg vad företaget heter som gör såna där mjukisbyxor med lååååånga muddar? de gör även hoodies

  • Jalapeno

    MG har ofta stuvar från fabriker. Du hittar samma tyger på tex HM och de är ju inte kända för fantastisk kvalitet direkt. Vissa tyger från MG har däremot varit jättefina. Jag är så glad att jag äntligen hittade deras färgglada blommiga tyg på vit botten på syfestivalen. Det är tjockt, bra och verkligen lättsytt.


    Småkottarna skrev 2008-12-17 22:22:20 följande:
    loppan1984 skrev 2008-12-17 22:10:44 följande:
    Jag har handlat en hel del från MG och än så länge inte varit missnöjd med någonting. Tycker dock att de kan sänka sin frakt lite då den kostar lika mkt som en meter tyg, men brukar försöka att inte småhandla utan köpa ett antal meter på en gång istället.
  • Jalapeno

    nu borde jag sova sen länge men ja g har sytt färdigt fem plagg. Visst är det skönt när högen med färdiga grejjer växer!

  • Jalapeno

    skicka meddelanden till pejgan. Jag vet att hon har sytt den.


    Cirrus skrev 2008-12-21 19:41:50 följande:
    Jag tänkte sy nr 25 slavisk tunika ur ottobre 5/2006. Någon som sytt den eller har tidningen hemma? Läser fram och tillbaka men tycker inte att det står något om när kragen ska monteras i förhållande till ihopsömnaden av tunikan.Spontant tänker jag att kragen borde vara enklare att sy på innan, men det fick gärna stå hur man ska göra
  • Jalapeno

    julklänningar av gammal duk. kom av mej lite idag då yngsta dottern fick vattkoppor och alla sociala aktiviteter imorrn ställs in. varför göra nåt idag som du kan skjuta upp till imorrn?


    Cirrus skrev 2008-12-22 23:25:21 följande:
    Vad har ni för syprojekt på gång?
  • Jalapeno

    de tog nog bort hela den sidan för att man inte får länka til kommersiella bloggar. Det är däremot tillåtet att ha en länk i sin presentation.

    att "rocka" var ett av förslagen hur man skulle kunna säga att man uppdaterat sin blogg utan att få på pälsen av familjeliv. Att "rocka ugglor" var det närmare bestämt, påhittat av minmina


    Socialen skrev 2008-12-23 22:30:46 följande:
    När jag försöker gå till blogglänken i första inlägget i denna tråd hamnar jag bara på FFs första sida..
  • Jalapeno

    Mari78 m pojktriss skrev 2008-12-23 22:53:55 följande:


    Har massor med bilder att visa efter jul.
    samma här

    god jul!!!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)