Inlägg från: Stratus |Visa alla inlägg
  • Stratus

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Jag syr över som ni, men jag knyter inget. Jag har aldrig upplevt att det skulle vara någon risk att det repar sig. Om jag till exempel syr i små storlekar och fållar/kantar innan jag syr ihop, så brukar jag dra in trådarna med en nål i sömmen. Det funkar bra. Annars har jag också hört en del som använder en droppe med FreyCheck (lim) för att låsa sömmen.

  • Stratus

    car skrev 2009-01-13 12:31:19 följande:


    tack. Ska kolla med byxorna sonen har också, och se hur långa de är, men vidden blir ju lite mindre. Rumpan blir ju större, men benen blir ju mest längre
    Rumpan blir kanske inte jättemycket större. Har man storlek 92 så har man väl fortfarande blöjor? Eller? Jag minns inte, Storasystern är så stor nu. Lillebror är för liten.
  • Stratus

    Här är vi sjuka hela gänget och ingen orkar något. Lillebror somnade äntligen och jag satt och virkade lite i soffan med Storasyster bredvid som kollar på film. Men han sov i typ en kvart, stackarn. 39 graders feber och vill bara ligga i famnen hela tiden. Men det är ok, för jag orkar just inget jag heller. Men han skulle behöva sova. Sitter och uppbådar energi för att åka och hämta en pizza om ett tag...

  • Stratus

    Idag hade det verkligen passat bra med en Ottobre i postlådan. Men jag prenumererar inte så det blir svårt.

  • Stratus

    Åååå, kräksjuka, det har i alla fall inte vi, alltid något att vara tacksam över. Men vi har feber och hostar som tokar och är dödströtta.

  • Stratus

    Mari78 har en sån. Jag tror att jag har samma men en äldre modell. Det är en kanonmaskin, jag är i alla fall hur nöjd som helst med min.


    Socialen skrev 2009-01-18 16:04:55 följande:
    Någon som har en pfaff select 3.0 och kan tala om om den är något att ha eller ej?
  • Stratus

    Jag gillar också elefanterna! Visst brukar det komma en katalog från S&S vid den här tiden?

    Jag är hemma jag, men jag hinner inte fram till maskinerna. Lillebror sover, har snart sovit i tre timmar, och då jobbar jag i stället... Och askar ur spisen och tvättar och lagar mat. Jätteviktiga grejer

  • Stratus

    Jag har precis beställt från S&S, men det blev bara knappar. Den mudd jag ville ha var restad, dessutom sa de att de hade hög belastning och att klippa tyger skulle ta tid. Och behövde verkligen knapparna... Men det passar ju bar med en ny katalog så kan jag beställa lite tyger också.

  • Stratus

    Gud så jag stavar... Nej, nu stänger jag av datorn och åker och hämtar Storasystern. Det blir inte mer jobbat eller datrat förrän kanske i kväll. Men hag jar tur får jag klippa lite tyg... Vi ses!

  • Stratus

    Ta hand om dig Mimmi!

    Själv ligger jag i sängen (igen) och tycker lite synd om mig själv idag. I morse drog jag ut en visdomstand. Men det har ändå gått över förväntan, lite lugnande och rejäla smärtstillande och jag mår ändå rätt bra. Drog en annan för några år sedan och DET var INTE kul. Nu har jag inga kvar. Ursäkta mitt OT, men näst efter tyger och sy så är tänder mitt favoritsamtalsämne.

    Nu ska jag läsa lite jobbpapper, och ikväll MÅSTE jag komma längre än bara röja lite i syrummet. Jag har en beställning jag vill få klar så jag får inte lite mer pengar. Flodisar från Jofotex och elefanter från S&S hägrar.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)