• yrväder

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Här samlas alla sömnadsintresserade, proffs eller totala nybörjare, oavsett vad vi syr. Av någon anledning blir det en hel del barnkläder.
    Alla är välkomna in med tips, idéer, frågor, ge och få inspiration eller bara visa upp sina alster!

    UFO = Unfinished Objects, alltså saker som vi av någon anledning inte blir klara med och inte små flygande tefat som man kanske skulle tro

    Länkar till mönster, butiker osv finns i första inlägget.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-12 11:45
    Coverprotråden
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m39250800.html

  • Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)
  • ASHE

    Hej!
    Har läst länge i den här tråden nu, men utan att skriva någonting.
    Har haft uppehåll i mitt pysslande ett tag nu, men känner att det är dags att sätta igång igen.
    Så igår när jag hade lite tråkigt så skapade jag en blogg.
    Och jag har rockat för första gången i mitt liv. :P

    Gå gärna in och kolla.

  • Mimmi 71

    Idag har jag varit på Jofotex och lämnat in en maskin på service. Hela familjen väntade utanför så det blev en snabbsväng . Några meter interlock landskap (mitt tidigare inköp är snart slut) och även lite pvc-behandlad bomullstyg i landskap fick även följa med. Nu skall jag sy dyna till tripp-trappen har jag tänkt, men någon/några haklappar får det nog bli också. Allra bäst är att jag har hämtat hem min alldeles egna julklapp (CoverPron). Det står fortfarande inpackad i låda men kanske på söndag eller allra senast måndag skall det bli lite provkörning. Tack Mari78 för din insats!

    God fortsättning på er allihop förresten!

  • Sandra G

    Å vad skoj! Fanns det mycket landskapstyg kvar? Funderar på att beställa. En fråga bara, är det barnsligt för en 3-åring?

    Mimmi 71 skrev 2008-12-26 19:39:42 följande:


    Idag har jag varit på Jofotex och lämnat in en maskin på service. Hela familjen väntade utanför så det blev en snabbsväng . Några meter interlock landskap (mitt tidigare inköp är snart slut) och även lite pvc-behandlad bomullstyg i landskap fick även följa med. Nu skall jag sy dyna till tripp-trappen har jag tänkt, men någon/några haklappar får det nog bli också. Allra bäst är att jag har hämtat hem min alldeles egna julklapp (CoverPron). Det står fortfarande inpackad i låda men kanske på söndag eller allra senast måndag skall det bli lite provkörning. Tack Mari78 för din insats! God fortsättning på er allihop förresten!
  • Pillan81
    Sandra G skrev 2008-12-26 19:41:42 följande:
    Å vad skoj! Fanns det mycket landskapstyg kvar? Funderar på att beställa. En fråga bara, är det barnsligt för en 3-åring?Mimmi 71 skrev 2008-12-26 19:39:42 följande:
    Tycker inte jag och inte min 3 åring heller.
  • Pillan81
    Kyssen skrev 2008-12-26 14:26:35 följande:
    Pillan: Jo, men just de färgerna passade inte riktigt - de var ju mer åt neonhållet. Var ute efter tex orange, brun, kornblå och grön kanske...
    Jo det har du ju rätt i. Har tyvärr inte sett fler färger någon annan stans.
  • Sandra G

    Vad bra, då ska här beställas.


    Pillan81 skrev 2008-12-26 20:44:26 följande:
    Tycker inte jag och inte min 3 åring heller.
  • fru fogeby
    Kyssen skrev 2008-12-26 12:40:42 följande:
    Kom på att jag har en fråga till.. Någon som vet vart man kan få tag på kardborreband i fler roliga färger än svart, vitt och rött (som jag hittat hos Stoff & Stil). Gör ju en del haklappar och tycker det blir finast om man kan matcha kardborrebandet med kantbandet.
    jag vet att hon som äger www.tygoquilt.se har flera färger i kardborre men inte hunnit lagt ut på sidan då den är under uppbyggnad.. men maila henne och kolla vetja
    Tygbindeberoende!
  • AMDA

    fru fogeby skrev 2008-12-26 21:51:04 följande:


    jag vet att hon som äger www.tygoquilt.se har flera färger i kardborre men inte hunnit lagt ut på sidan då den är under uppbyggnad.. men maila henne och kolla vetja
    nu blev jag nyfiken...känner du Matilda??
  • Stratus

    Sandra G skrev 2008-12-26 19:41:42 följande:


    Å vad skoj! Fanns det mycket landskapstyg kvar? Funderar på att beställa. En fråga bara, är det barnsligt för en 3-åring? Mimmi 71 skrev 2008-12-26 19:39:42 följande:
    Min femåring är jättefin i landskapstyget, hon har en klänning. Och jag har sytt tröjor till en 4 och en 5 år pojkar och det blev också jättebra.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)