• yrväder

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Här samlas alla sömnadsintresserade, proffs eller totala nybörjare, oavsett vad vi syr. Av någon anledning blir det en hel del barnkläder.
    Alla är välkomna in med tips, idéer, frågor, ge och få inspiration eller bara visa upp sina alster!

    UFO = Unfinished Objects, alltså saker som vi av någon anledning inte blir klara med och inte små flygande tefat som man kanske skulle tro

    Länkar till mönster, butiker osv finns i första inlägget.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-12 11:45
    Coverprotråden
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m39250800.html

  • Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)
  • fante

    Den tråden var visst inte så lång Kanske det går att få liv i den (eller ny ...) nu när det verkar finnas en del nya (eller blivande) ägare

  • yrväder

    jag är lite lur på om man skulle startat en blogg istället, och bjuda in dom som äger en att skriva, eller så sammanställer mansjälv. då är det ju lättare att hitta tips. om man sätter etiketter på dom. istället för att läsa en lång tråd (inte för att den förra blev så svårtläst iof )

  • fante

    Det vore kanske en smartare idé. För det är onekligen en utmaning att hitta något i de här trådarna

  • yrväder

    fante
    jo det var det jag tänkte. jag kanske gör så då. visst kanske man läser allt ändå, men ibland kanske man sitter där med hoppstygn, och bara vill ha tipsen på dom.

  • ViLdiNG

    Tiro skrev 2008-12-11 23:21:48 följande:


    Vildning: Du undrade över i förra tråden om affärer i skånetrakten. Det finns en liten affär i Lomma som man kan hitta gobitar i. Det var en kvinna som taigt över affären och de har blandade tyger. Man kan hitta tyger med många år på nacken. Sedan så om du vill ha lite grövre tyger, typ till gardiner, väskor m.m. så har Moltex i Svedala utförsäljning en gång i månaden över en helg. Förra omgången var den 29-30 nov. Jag hittade jättefina tyger för 10 kr/m!!! Om du går in på min pres och sedan till min blogg, under rubriken "Med risk för att bli tjatig" så hittar du några tyger jag har köpt där. Så får du ett hum om vad de har att erbjuda.
    Ååh i LIKE alot "Väsktygerna" Måste jag absolut kolla upp!!Väntar på mina namnlappar sen är det väl bara att köra igång, sa till gubben igår att jag önskar mig en overlockmaskin, tjaa, en 7000 tusen eller vad går den på ? Och han ska få en halsduk och en korthållare Skitbra ju!
  • Kaja

    yrväder skrev 2008-12-12 09:45:20 följande:


    fantejo det var det jag tänkte. jag kanske gör så då. visst kanske man läser allt ändå, men ibland kanske man sitter där med hoppstygn, och bara vill ha tipsen på dom.
    Fast. Om man använde sytokig i stället så sparas ju alla inläggen och det går att söka. Och vem som helst kan läsa.

    Jag är totalt osams med layouten på detta forum, för när det skrivs mycket om samma sak så drunknar en liten ensam fråga väldigt lätt i flödet. Och om man just DÅ inte är intresserad av det ämne som skrivs om så blir det mycket scrollande.

    Fast, det är ju så många trevliga som hänger här, så det är väl bara att bita ihop!
  • yrväder

    Kaja skrev 2008-12-12 09:57:25 följande:


    yrväder skrev 2008-12-12 09:45:20 följande:
    Fast. Om man använde sytokig i stället så sparas ju alla inläggen och det går att söka. Och vem som helst kan läsa. Jag är totalt osams med layouten på detta forum, för när det skrivs mycket om samma sak så drunknar en liten ensam fråga väldigt lätt i flödet. Och om man just DÅ inte är intresserad av det ämne som skrivs om så blir det mycket scrollande. Fast, det är ju så många trevliga som hänger här, så det är väl bara att bita ihop!
    fast, jag gillar inte layouten på den sidan även om det går att söka så blir det lite samma, en massa inlägg efter varann, och frågan är ju hur bra sökfunktionen är. Men jag vet inte...
  • AMDA

    Kaja skrev 2008-12-12 09:57:25 följande:


    yrväder skrev 2008-12-12 09:45:20 följande:
    Fast. Om man använde sytokig i stället så sparas ju alla inläggen och det går att söka. Och vem som helst kan läsa. Jag är totalt osams med layouten på detta forum, för när det skrivs mycket om samma sak så drunknar en liten ensam fråga väldigt lätt i flödet. Och om man just DÅ inte är intresserad av det ämne som skrivs om så blir det mycket scrollande.Fast, det är ju så många trevliga som hänger här, så det är väl bara att bita ihop!
    håller med Kaja ta det på sytokig så kan alla de som ännu inte har en CP söka efter frågor o svar sen när de väl ska köpa en....+ att det behöver bli lite mer fart på sytokig så folk hittar dit
  • yrväder

    AMDA skrev 2008-12-12 10:02:21 följande:


    Kaja skrev 2008-12-12 09:57:25 följande:
    håller med Kaja ta det på sytokig så kan alla de som ännu inte har en CP söka efter frågor o svar sen när de väl ska köpa en....+ att det behöver bli lite mer fart på sytokig så folk hittar dit
    fast då måste man vara medlem för att läsa, det behöver man inte på en blogg
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)