• okt76

    Julstök och våryra i tisdagsgänget!

    På begäran! Ny tråd startad!

  • Svar på tråden Julstök och våryra i tisdagsgänget!
  • uno
    Snart3: Det var säkert mig du såg och jag har glasögon ibland det stämmer. Linser för det mesta, hittar inte gatan fram utan så att säga...

    050930: Hoppas hostan blir bättre nu. Lily äter eskimå men det har inte gjort nytta. Majken vägrar äta den.

    Marvelina: Skrattande Vilka sötnosar, fast sen är det väl det där med tiden på dygnet då...

    Anna: Så mkt öroninflammationer låter inte skoj alls. Det ska visst göra fasligt ont när man ligger ner men hur får man en liten krabat att fatta att han ska sitta och sova?

    Okt: Känner igen det där med bordet Glad Lily dansar, hoppar och rullar runt på bordet så fort man vänder ryggen till.

    Lily pratar hela tiden och nu börjar vi förstå vad hon säger också. I lördags när jag var ensam hemma och skulle natta L först så satt M snällt och tittade på tv. Lily låg och gastade "majte, majte om om. usa å usa inny" vilket översatt betyder "majken, majken kom kom. Busa och busa med Lily". Förvirrad storasyster knackade diskret på dörren till lillasysters rum "Mamma, ska jag komma och busa nu?"

    Veckans största garv kom annars igår när Majken gjorde en perfekt imitation av hur pappa låter mot alla taxibilar när han kör bil. Många fula ord och hyttande fingrar samtidigt som hon beskrev "han åkte bara rakt ut framför pappas bil, vilken idiot" osv...
  • Limpis

    Anna - Håller lite med Marvelina här Måns? Hade nöjet att träffa honom på vårt kontor för ett par veckor sedan. Sjukt trevlig men jätteliten och spinkig... Inte för att det spelar någon roll, men kanske inte "mannen" personifierad (Gode gud förlåt, inte meningen att vara dissig.)

    S3 - Vet vad du menar med fostervattensprovet. Vi gjorde ju också det den här gången, men jag totalvägrade kolla på skärmen när nålen gick in. Det var vid halloween så jag skulle "bara" köpa med mig en enorm pumpa på vägen hem, men det kändes så fel att bära tungklumpen då alla sagt att man bör vila, så jag låg på soffan i 24 timmar efter det Sjukt nervöst att vänta på resultatet, men desto större lättnad när allt visar sig vara ok.

    Kram till alla stora och små sjuklingar! Elis är (peppar, peppar) en friskis, men det ska man icke skriva för då vet vi alla hur det går...

    I vecka 31 nu, var tar tiden vägen?

    Marvelina - Little asos! Perfekt, tack för tipset!

  • 050930

    Söt-Nelson!

    Isaac blev inte bättre utan bara sämre, hade 40.4 igår kväll med blåa händer så då åkte Robert in med honom en gång till. Fick stanna över natten, och nu det blir en natt till, han har RS och lunginflammation. Min lille stackare. Men febern hade gått ner lite nu på em och han har druckit lite äppeljuice - de skulle ha satt dropp igår natt men hittade ingen ven tydligen?! Men åtminstone har de koll på honom nu, i en natt till, och det är ju bra. Och jag och Agnes kunde hälsa på lite idag. Det är supertomt här hemma utan dem.

    Blä, blä. Robert fick influensa i förra veckan, en dag innan Isaac blev dålig, så det var säkert samma virus. Nu har jag en dunderförkylning men det verkar ändå stanna vid det, peppar peppar, och samma för Agnes - lite lätt feber och nysningar än så länge.

    Så inget Spanien. Och en ganska trist början på Roberts föräldraledighet. Men det kunde ju såklart ha varit värre, som alltid.

  • Malin med Tim

    050930: Nej stackars liten! Men har han förkylningsastma också eller var det en feldiagnos? Förstår att det måste vara skitjobbigt att de är på sjukhuset! (Men samtidigt lite lugnande att de har koll på honom?) Hoppas han blir frisk till ettårsdagen!


  • snart tre

    050930: Vad tråkigt med missad resa Så himla typiskt.

    Uppäckte precis att Gilbert har en lätt febersläng så vi blir hemma i morgon. Och här gapar jag om Omega 3=frisk son - man får så man förtjänar ibland Men det verkar ändå bara vara en lätt förkylning och lite hosta - får hoppas att det stannar där nu.

    Limpis: Jag vrålblundade hela tiden och försökte tänka på något trevligt, men det var inte lätt minsann när hon behövde tre fördök att komma igenom livmodern. Har känt mig skakig i hela kroppen i dag.

    Nej, i kväll är det jag som bänkar mig i soffan framför Dr House med en jättepåse smågodis. Because I am worth it!

  • Malin med Tim

    S3: Ja du får allt ta och slappa lite! Är inte så insatt i hur undersökningen går till eller hur det känns, men det verkar lite läbbigt. Ska ni tjuvkika på könet? För det kan de väl ta prov på också? Å så hoppas jag såklart att allt ser bra ut!


  • snart tre

    Åh, förlåt - missade om Isaac. Stackars liten *kram*

  • snart tre

    MMT: Ja, det kommer vi, förutsatt att det är posiivt besked, att ta reda på. Man får ringa till genetiska laboratoriet för att få ett sådant besked - det kan de ju se eftersom de gör kromosomtest. Vi visste ju om vad G var innan och vi kör på en förhandskoll igen

  • Malin med Tim
    snart tre skrev 2009-02-17 19:55:52 följande:
    MMT: Ja, det kommer vi, förutsatt att det är posiivt besked, att ta reda på. Man får ringa till genetiska laboratoriet för att få ett sådant besked - det kan de ju se eftersom de gör kromosomtest. Vi visste ju om vad G var innan och vi kör på en förhandskoll igen
    Å vad spännande Vi har också kört förhandstitt på båda killarna, jag tyckte att det blev enklast så, att veta innan så att jag kunde planera (läs shoppa mer) mer
Svar på tråden Julstök och våryra i tisdagsgänget!