Inlägg från: Nilam84 |Visa alla inlägg
  • Nilam84

    Vad kostade er köksrenovering??

    Är lite nyfiken för nu är jag fruktansvärt trött på vårt trånga 30-tals kök..

  • Svar på tråden Vad kostade er köksrenovering??
  • Nilam84

    oj vilka skillnader! vi ska riva ut det gamla köket då det är för dåligt med förvarings utrymme men vi ska inte flytta någrar rör,el osv så det är väl ett mellan stort projekt =)eventuellt ska vi riva en vägg men det är tveksamt för den är bärande så det blir sjukt mkt jobb med det..

  • Nilam84

    tösamajan skrev 2009-01-04 21:41:07 följande:


    Vi är uppe i kring 100 000 nu och är inte riktigt färdiga än. Vi har då rivit ut hela gamla köket, rivit ner väggarna fram till ytterväggen, ny isolering, tre nya fönster, ny spån och gips på väggar, golvspån, klinkers. Ny el och ny VVS. Köksstommar, luckor handtag, induktionshäll, spisfläkt och ugn från Ikea. Bänkskiva, vask och kran från Bauhaus. Kyl och frys från Elgiganten. Nytt innertak.Det vi har kvar är kakel, måla väggarna, lister och dörrfoder. Plus en gammal tegelvägg som ska ha nya fogar, tvättas och lackas.Kan också tillägga att elektrikern och VvS:aren är vänner, så vi har inte betalat fullpris för de tjänsterna. Allt arbete har vi gjort själv annars.
    Oj... ja vi ska bara ut med den gamla inredningen och in med en ny.. vvs, spis o fläkt ska vara på samma plats..
  • Nilam84

    Jag är glad att vi tagit beslutet att bara byta skåpen.. vi ska visserligen slå ut en bärande vägg oxå men det ska en nära vän som har byggfirma gör åt oss så det kostar inget.. vårt kök är inte mer än 12 kvm.. hamnar väl på en 30000 max när det är klart.

Svar på tråden Vad kostade er köksrenovering??