Inlägg från: pusselbitar |Visa alla inlägg
  • pusselbitar

    Regnbågsföräldrar i Stockholm!

    För oss är det inget måste med lunch! Tänkte bara att det var lunchtid och om det är många barn med så kanske lunch är bra. Men för oss räcker det gott och väl med fika!

  • pusselbitar

    Trist!

    Tycker det låter som en bra idé om en av oss köper allt, känns som att vi kommer få en väldig massa att äta annars.

  • pusselbitar

    Ja vår vore inte helt fel, även om det är mysigt att få leka lite i snön med Dex.

    Nja, vi har en massa namnförslag men väldigt få vi är överrens om. Elwin är nog det gemensant mest populära. Annars gillar jag Texas och Wilmer men jessica verkar inte överförtjust ... Så har ni namnförslag så släng hit dom.

  • pusselbitar
    Mirix skrev 2009-02-24 09:15:38 följande:
    1: Testa-Rosa2: Tigersaga3: Quäwin 4: Milijano5: Destiny6: Elix7: Patience8: Savannah 9: Chiccie 10:Texas Roliga men inte topp 10Adalenia KarålaPhridahLännarthCewinSvärkerSwanteeAnnars passade Elwin bra md Dexter tycker jag. Får ju inte vara nåt mesigt.. Wilmer e väl för vanligt?


    Jag gillade Elix! Ja Elwin och Dexter passar bra. Tror Wilmer finns på toplistan just nu. Jag gillar namn med X och W.


    Ikväll har vi varit på amningsföreläsningen som mamma mia hade på sös och jag är lite förbannad. hon kunde ju inte sluta prata om pappa hit och pappa dit. Nu var det visserligen inte en regnbågsföreläsning men vafan, hur svårt är det att säga partner?! Skrikandes Hon jobbar ju till och med på mamma mia söder.

  • pusselbitar

    Pumin: Sofia & Helene , Täby, Sebastian 20090113
    Mirix: Mirjam o Fanny, Skälby, Mira 081116
    Fru Stjärnfall: Carolina & Vendela, Farsta, Vide 081230
    Smillson: Emma & Josephine, Söder, (bebis i magen)
    Semlor: Elin med fru, Solna, bebis BF 5mars
    Pusselbitar, Caroline och Jessica, Haninge, Dexter 070215, bebis i magen bf 24/3

    Vi ses gärna snart igen, helger funkar bäst men vardagar kan fungera det me.

  • pusselbitar
    long distance runner skrev 2009-03-01 14:47:52 följande:
    Pusselbitar: Angående heteronormativ ammningsföreläsning på Mamma Mia, så har jag för mig att den var helt ok (bortsett från underliggande inställningen att det alltid är bäst att amma och att alla kvinnor kan, om de bara vill, amma, och att detta skall eftersträvas till varje pris...). Däremot var vi på Mamma Mias öppna förlossnignsförberedande storföreläsning, och det var fanemej ett skämt så hetero- (och tvåsamhets-) normativt var det. Vi gick bara första gången.
    Det var den amningsförläsningen vi var på, altså den stora öppna på sös. Vi blev nämligen bortglömda när de bjöd in till amningsföreläsningen för regnbågsprojektet.
  • pusselbitar
    Svar på #156
    Mirix skrev 2009-03-09 08:31:09 följande:
    vår bebis blev till den 8:e så det var helt klart värt att fira. vi hade tänkt demonstrera oxå mn glömde att vi var föräldrr o dessutom till en snorig bebis som inte voll sova på dagarna längre..
    Vilken bra dag att bli till på! Jag och Jessica firade 5 årsdag igår. Vi gjorde ingert mer spännande än att äta tårta till Dexters stor förtjusning!

    Vi skulle ju kunna kolla om vår lokal är ledig någon av dagarna men eftersom det bara är två veckor kvar till bf känns det kanske lite vanskligt?

    Idag har vi tagit hem alla Dexters minikläder, nu ska de in i garderoben igen Jag längtar såååå mycket efter bebis just nu!
Svar på tråden Regnbågsföräldrar i Stockholm!