• Mirix

    Regnbågsföräldrar i Stockholm!

    pusselbitar: nu har jag sett bilderna på lillebror! Åhh Dex ser super glad ut!! Härligt, hoppas ni slipper avundsjuka o om inte kan hantera det. Vet allt för väl hur det kan bli om man inte kan parera två barn. (MIN bror kom inte på vårt bröllop...)

    Long; jag e mkt hellre en stjärnfamilj, kärnfamiljer tenderar att ha hårda eller iaf oätliga skal.. Annars e vi väldigt lyckliga över att vara en regnbågsfamilj*

  • Mirix

    Wilton! Passar skitbra ihop md Dexter ju. Funderar en hel del på namn som ska passa till Mira.

  • Mirix

    Ågg grattis Hopparna! Klart att vi ska ha nya träffar! Kolla almenackorna o bjud in/föreslå tider.

    Vi kommer inte kunna komma nu i april för vi ska drilla vår lilla myra att sova ordentligt både dag som natt. Det kräver stora planer o tiderna får inte ruckas de första veckorna tills schemat sitter så då vågar vi nog inte riskera att åka iväg.

  • Mirix

    Kan vi inte ta helgen efter för då e vi hemma igen efter Lund semester! Vi vill oxå picknicka

    Ja i kväll kör vi igång Anna Wahlgren. Nervöst JA Laddade till tänderna JA nu e dt bara att tuta o köra.

    Kan ni något om AW så kom gärna md tips o pepp, inget negativt bara, nu måste vi hålla uppe säkerheten!

  • Mirix

    Picnic, vad sägs om i Tanto, lekplatsen vid Draken?:
    9/5
    10/5 l d r + Kate

    16/5 Mirix
    17/5 Mirix

  • Mirix

    HEj E o J!

    Fint namn ju! Fick veta om Long Distanse vad det betydde för ett tag sen o skulle förklara för Fanny men blandade vist ihop s-ljuden så kärn blev stjärn o tvärs om... O jag ska bli lärare... hum..

    HU går det me dgraviditeten?

    Pusselbitar: vi började buffa för Mira sov redan i egen säng och nu e det bara ramsan som gäller, inget mera buffande! Hon svarar helt klart på ramsan och somnar själv om 8 av 10 ggr. I natt var bästa natten hittils trots en hel del uppvak men som skrivet så sonmande hon om super snabbt själv. Dock så sov jag typ inget igen..

  • Mirix

    Jag kunde inte slappna av utan låg bara o väntade på minsta ljud. Mira hostar oxå en hel del nu så det blev ju mkt ljud från henne..

    Vi testade sjal men det e så krångligt! Den e så lång o bökig, inget att sätta på sig mitt i centrum tex för då blir den ju smutsig! Mn det e mysigt att bära o bra för man kan vända barnet utåt, tillskillnad från Manducan bärselen vi har som vi gillar mkt bättre men där hon alltid e vänd mot oss. Manducan e väldigt enorgonomisk vilket e bra för ryggen.

    www.sjalbarn.se e en bra sida

  • Mirix

    Vi har en trikåskal som vi lånat via sjalbarn.nu. O Manducan som e nyaste ergonomiska selen.

    Helt ärligt så bär vi väldigt lite egentligen. Vi åker en hel del buss o det e bara gratis med vagn, det e lite tungt (å då har vi en lättviktare) vi vill inte att hon ska vänja sig vid att vara sjalen gämt heller. Vi använder mest när vi åker o handlar under helgerna, så slipper vi ta vagnen med till IKEA, Kista Galleria eller vart vi nu åkt.

    Det e mysigt att ha henne i selen men som skrivet,, lite tungt. Nu e hon såpass nyfiken oxå att det inte alls e roligt att sitta vänd mot oss. Har testat en BabyBjörn o det var hemskt! Shit vad fel man bär i en sån!

  • Mirix

    Första 11h natten UTAN uppvak!

    O så har vi legat ute i solen (Mira med skugga från regnbågsparaplyet) och jag har läst Tjuvlyssnat o Mira snackat med paraplypinnen!

    O jag har sytt tre st regnbågssnuttar (så vi kan tvätta o tappa bort) Om ungen inte gillar den så kommer jag strypa henne.. Bild kommer..

    Mn vi e oxå lite ledsna. Vi skulle ju ÄNTLIGEN få svar från tingsrätten, senast i dag och så fick vi inget brev.. Jag ringde tills tingsrätten o de har inte äns fått in ärendet.. de förstod inte heller varför nämnden i Järfälla först skulle säga ja, det brukar inte vara så enligt tingsrätten.. Jag bara grät.
    Så nu vet vi inte alls när vi får nått svar. hur ska vi kunna planera in fest när vi inte vet när eller om det går igenom??

    Trevlig helg!

    Ta hand om er/mirjam

  • Mirix

    Long. Det var vi som missuppfattat brevet vi fick och trodde att vi skulle få beskedet om närståendeadoptionen senast i fredags. Nu har vi iaf fått besked att nämnden i Järfälla godkänt och det e skickat till tingsrätten som OXÅ ska bestämma över våra liv. 3 instanser behövs tydligen för detta helt självklara.

    Ugh du får spela lite tamburin för lilla M från oss förskyllda

  • Mirix

    Hope: Ja många av oss har ju så små barn änn.. kanske jobbigt oxå när alla ska gå runt med barnbvagnar o titta på djur. Nån föreslog humlegården eller hur det nu var?

    Nu måste vi snart bestämma vilken av dagarna vi tar, kan verkligen ingen av ni som inte kunde lördag resp. söndan båda dagarna?

  • Mirix

    Just det Tanto, glömde!

    Det e lika många anmälda på lördan som söndan väl, om jag inte räknade fel! Men semlor o fru stjärnfall kan bara en av dagarna..

  • Mirix

    Hur ser det ut för fru stjärnfall kan ni komma på lördan istället??

Svar på tråden Regnbågsföräldrar i Stockholm!