Inlägg från: miar70 |Visa alla inlägg
  • miar70

    Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?

    Har varit ute med barnen och ser att mycket har skrivits i tråden. Tyvärr har jag inte tid att bemöta allsköns anklagelser och frågor - så ni inte tror att jag är feg eller så och jag har bestämt mig för att lägga ner engagemanget i den här tråden!

    Däremot ser jag er GÄRNA inne på AW:s forum, i de trådar som finns om både kmr

    www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php&highlight=

    och den här andra om aw-tänket i övrigt

    www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php&highlight=

    och sömnmedelstråden

    www.annawahlgren.com//forum/viewtopic.php&sid=8d5a2575eb84cd354e409bb0f68d558a

    Det är helt enkelt av tidsbrist! Och lustbrist

    Mitt hjärta ligger hos AW-forumet, här känner jag mig inte hemma och tonen som är här är rå och elak - det får mig att må dåligt och det är det inte värt.

    Så är det nån som vill mig något eller vågar stå för era åsikter på AW-forumet så välkommen in!

  • miar70

    Ja, det var väl ungefär det svar jag väntade mig!


    Melly skrev 2009-02-19 15:12:36 följande:
    Jag tycker att det är fegt utav henne att hon inte tar debatten själv utan gömmer sig bakom sina anhängare.
    Och jag tycker du och andra är fega som gömmer er här och inte törs ställa era frågor och kritisera där ni kan få fler svar!
  • miar70

    "Låg och omogen" kallar du vissa härinne - jag vet inte vad jag tycker om de som försöker diskutera i en GÄSTBOK!
    De flesta av oss med normal hyfs vet att i en GÄSTBOK skriver man hälsningar till ägaren av den. Allt annat anses fruktansvärt ouppfostrat, "B E"...

  • miar70

    Kan man inte stå för sin åsikt så tycker jag inte den åsikten är mycket värd! Släpper hämningar och ger mig hän! Haha, ja, jag har inga problem med att stå bakom varje bokstav jag printar ner, men det tycks många av er härinne ha...

    Och hur Anna använder SIN EGEN gästbok tycker jag självklart är upp till henne! Jag förmodar att du har en gästbok här (?) och att du inte skulle acceptera att folk slängde ur sig otrevligheter i den. Är det verkligen inte självklart?

  • miar70

    Det plockas inte bort några inlägg om du skriver inlägget där det ska vara! Men det är ju lätt att sitta här och säga att inläggen plockas bort utan att man ens har skrivit något...

    Däremot plockas SJÄLVKLART diskussionsinlägg bort från Gästboken, där de inte hör hemma!

  • miar70

    Sen vill jag göra TS uppmärksam på att hon skriver fel i sin inleding i tråden:

    "I sin senaste krönika har Anna citerat/kopierat en artikel från www.kmr.nu - hon har också hämtat information från dem till sin senaste barnabok när det gäller användandet av psykofarmaka på barn."

    Det där är direkt felaktigt!
    Anna har INTE hämtat information från KMR till senaste Barnaboken.

    Och till L M: jag har själv varit i kontakt med KMR och fått svar ifrån dem att de INTE tillhör scientolgerna och att övervägande medlemsantalet INTE är scientologer. Samma svar som Anna själv fått av dem. Däremot tar de emot DONATIONER och GRUNDAREN är scientolog. Numera är det (som sagts massor av gånger) en FRISTÅENDE organisation, både religiöst och politiskt.

  • miar70

    olga1979 skrev 2009-02-23 12:18:43 följande:


    Verum skrev 2009-02-23 12:03:14 följande:
    Nejdå, jag har bara häcken full för tillfället
    Haha, ja, man har ju liiite annat att göra än att sitta på pass här

    F ö tycker jag vi har väntat väldigt länge på svar inne på "vårt" forum, bl a från funkismamman. Eller är det så att sanningen blev för svår att hantera därinne

    B E: på ditt påstående att jag inte ska snacka om det jag inte har koll på: jag tror jag är en av de som har mest koll på AW:s forum, rent krasst. Visa mig gärna de inlägg som plockats bort UTAN ANLEDNING.
    Och du hävdar hela tiden att AW kommer med falska fakta - VAD grundar du det på? Har du annan fakta?

    Sen är det väl papegotaktiken då:

    jag har själv varit i kontakt med KMR och fått svar ifrån dem att de INTE tillhör scientolgerna och att övervägande medlemsantalet INTE är scientologer. Samma svar som Anna själv fått av dem. Däremot tar de emot DONATIONER och GRUNDAREN är scientolog. Numera är det (som sagts massor av gånger) en FRISTÅENDE organisation, både religiöst och politiskt.
  • miar70

    Kan du då förklara för mig att de förnekar gång på gång att de är scientologer?
    Skulle de inte våga stå för det menar du?

    Att de får donationer därifrån och att de har medlemmar som är scientologer är ju inget de hymlar med, så jag förstår ärligt talat inte varför de skulle ljuga om det?

    Och jag VET att AW aldrig under några som helst omständigheter skulle stödja scientologerna. Oavsett vad ni, på helt falska grunder, sitter och påstår.

  • miar70
    mamman i skogen skrev 2009-02-23 13:02:57 följande:
    För att förtydliga så söker jag just nu information ang kmr AW och deras inställning till bla NPF och medicinering så jag vill ha på fötterna i en diskussion så att jag kan ge bra svar inte bara mala på.
    Hm, jag tycker det är trist att du inte kan föra samma diskussion där som du gör här...

    Jag har inga problem alls att stå för ett enda dugg av det jag skriver, men det är tråkigt att NI inte törs komma in dit och diskutera. Jag hinner verkligen inte vara här inne också, så nu får jag än en gång tacka för mig och hoppas att ni hittar in till trådarna och fortsätter där.

    Det är alltså inte av "rädsla" eller annat som jag försvinner nu, det är helt enkelt av tidsbrist. Jag tror jag har sagt det jag vill säga, det är bara att backa i tråden och läsa inläggen igen. Det tror jag förresten de flesta av er har gjort det är mest gammalt som kommer igen och igen...

    Nu ska jag ut och åka pulka med kidsen!
  • miar70

    N i n n i e skrev 2009-02-23 21:46:29 följande:


    Jag har i alla fall försökt svara här flera gånger, ett långt svar i lördagskväll bland annat, men det ignoreras av dom flesta här och flera av er fortsätter säga att "ingen av forumisterna gör si eller så"... Lite tråkigt när man försöker ge svar, men i princip ingen reagerar. Som förut i denna typ av trådar.
    Ja, det har du. Och vi är många med dig som har det. Och inne på AW:s forum finns en guldgruva med fina, balanserade svar men inte lika fina, balanserade påhopp.

    Varför kan ni inte bara erkänna att ni INTE VILL debattera detta alls. Ni VILL sitta och älta och älta - till vilken nytta?

    För barnen?

    Jag vet att ni läser inne på AW;s forum. Men väljer att bortse från de inlägg som kommer där. Härinne orkar ingen längre bemöta ert (ursäkta mig!) skitsnack längre.
    För ni lyssnar inte!
    Ungefär som trotsbarn
Svar på tråden Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?